Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een veelgebruikte term in organisaties waar mensen moeten samenwerken. Zeker nu reorganisaties aan de orde van de dag zijn. Hoe houdt u uw team productief, gemotiveerd om samen te werken, en niet alleen op het individuele belang gericht?

Creatieve werkvormen
Bij maX Music kunt u terecht voor diverse teambuilding activiteiten op maat. Ideaal voor een training of gewoon een gezellig samenzijn.
We geloven in de waarde van creatieve werkvormen voor teambuilding activiteiten. Het samen improviseren en creƫren leidt steeds weer tot een saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers.
Ingesleten patronen in de onderlinge verhoudingen worden gemakkelijker doorbroken, en gevoelige thema's worden bespreekbaar, vaak zelfs met humor.
De effecten hiervan zullen nog lang doorklinken op de werkvloer.

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van eerdere klanten en voorbeelden van projecten.

Creatieve Workshops

In de teambuilding activiteiten van maX Music gaat uw team creatief aan de slag met een muziekstijl, dansstijl, theatervorm of andere kunstdiscipline. U heeft de keuze uit diverse workshops van Team Painting, Light Graffiti (tekenen met licht) Songwriting, een cd of dvd opnemen, Gospel Zingen, Zeemansliederen Zingen, DJ/Mixen, RappenTheatersport, Salsa Dansen, tot aan Trommelen op afvaltonnen, Latin Percussie en Djembe.

Op elke locatie

In de teambuilding activiteiten bij maX Music wordt u begeleidt door professionals in de muziek- of kunstwereld. Deze artiesten komen naar uw locatie, of dit nu uw bedrijfspand is, een conferentie-oord of een zalencentrum. Onze workshops kunnen in principe op elke locatie worden gegeven.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over en/of een prijsopgave voor onze teambuilding activiteiten? Neem dan contact op via het formulier 
op deze pagina of uitgebreider via de Contactpagina.
Bellen is soms nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Reageer

Bekijk

ImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImgImg

Snel info aanvragen over Teambuilding Activiteiten


Alle velden met een (*) zijn verplicht.