fbpx Hip-Hop History | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Hip-Hop History

    Een rapper, dj, danser, en graffiti-artiest verzorgen bij je op locatie een of meer voorstellingen over de geschiedenis van de populaire Hip-Hop cultuur.

    /sites/default/files/2017-01/videobanner_hip_hop_voorstelling.mp4

Hip-Hop History

Hip-Hop als ingang voor creativiteit

Hip-Hop is een culturele beweging, vooral bekend als muziekstijl. Ze is ontstaan in de jaren zeventig van de twintigste eeuw in New York, en heeft zich sindsdien wereldwijd verspreid. Ook veel Nederlandse jongeren laten zich in hun kleding, taalgebruik en muziekkeuze door Hip-Hop inspireren.


maX Music grijpt deze subcultuur aan om jongeren zelf creativiteit en kunst te laten ervaren. Professionele artiesten komen naar jouw locatie toe en verzorgen in jouw eigen ruimtes een of meer voorstellingen en desgewenst aansluitend workshops en zelfs een presentatie van jouw leerlingen.

Voorstelling + workshops

De voorstelling Hip-Hop History bestaat uit raps, dans, live graffiti spuiten en vette beats van de DJ. In zo'n 30 minuten krijgt het publiek een beeld van hoe deze cultuur zich heeft ontwikkeld tot wat het nu is.

Optioneel

Na afloop kunnen alle vier de artiesten ieder in aparte ruimtes workshops geven aan het publiek. Na de workshops kan de hele groep desgewenst weer samen komen voor een gezamenlijke eindpresentatie waarin nu de workshopdeelnemers laten zien wat ze kunnen.

Dit hele programma kan op 1 schooldag enkele keren na elkaar worden gegeven.

Hip Hop History, educatieve voorstelling van maxmusic.nl
Hip Hop History, educatieve voorstelling van maxmusic.nl
Hip Hop History, educatieve voorstelling van maxmusic.nl
Hip Hop History, educatieve voorstelling van maxmusic.nl

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons