fbpx Just Like Me Voorstelling | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Just Like Me Voorstelling

    Een energieke voorstelling over de rol van sociale media in het leven van jongeren en de invloed daarvan op de onderlinge verhoudingen en vriendschappen.

    Voorstelling Just Like Me voor Jongeren
    /sites/default/files/2020-08/Videobanner_Voorstelling_Just_Like_Me_Jongeren.mp4

Just Like Me Voorstelling

Voorstelling Just Like Me

De invloed van social media op scholieren is onmiskenbaar. De gevolgen van deze sociale platformen zijn minder zichtbaar. De lijn is dun tussen een grapje en een iemand pesten. Jongeren overzien niet altijd even goed de gevolgen van hun online gedrag.

maX Music presenteert de voorstelling Just Like Me. Deze interactieve theater voorstelling zorgt dat de gevolgen van sociale media zichtbaar worden en houdt het publiek daarmee een spiegel voor.

De belevingswereld van jongeren

Deze theatervoorstelling duikt op alle facetten die het leven van een puber beheersen. Wat is echt en wat is fake news? Wanneer blijft een grap een grapje, maar wanneer wordt het iemand bashen? Jongeren gaan helemaal op in de virtual reality van gamen. Blijf dit gewoon een spelletje of is het veel meer dan dat?

Confrontatie en interactie
Middels interactieve scènes wordt de belevingswereld van jongeren herkenbaar in beeld gebracht. Thema's als vriendschap, groepsdruk, pesten, gamen en social media passeren de revue.

De vaak onzichtbare gevolgen van bepaald gedrag worden confronterend aangekaart. De spelers schuwen er niet voor om reactie uit te lokken bij het publiek.

Voorstelling Just Like Me voor Jongeren
Voorstelling Just Like Me voor Jongeren
Voorstelling Just Like Me voor Jongeren
Voorstelling Just Like Me voor Jongeren

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons

Voorwaarden

Privacy Verklaring