fbpx Muziek Op De Werkvloer | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Muziek Op De Werkvloer

    Met grappige oefeningen en technische muziek-gadgets activeren we jouw personeel en ontstaat er nieuwe creativiteit en energie.   

    /sites/default/files/2017-01/Videobanner%20Muziek%20Op%20De%20Werkvloer.mp4, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Muziek_Op_De_Werkvloer.ogv, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Muziek_Op_De_Werkvloer.webm

Muziek Op De Werkvloer

Sleur, routine, vastgeroestheid, niet willen of kunnen meebewegen, weinig initiatief en nieuwe ideëen. Zijn 1 of meer van deze beschrijvingen van toepassing op jouw personeel? We komen naar je toe met een creatieve oppepper!

Interactieve Act

De artiest Skinfiltr8r bezoekt jouw personeel op hun eigen afdeling. Door grappige oefeningen leren de deelnemers met taal en ritme ruimte geven aan creatieve impulsen in hun eigen werkomgeving. Het nieuwe perspectief leidt tot nieuwe creativiteit en energie.   

Praktische details

De artiest neemt zelf gadgets, accessoires en kleine geluidsversterking mee. Het is leuk om hier wat van jullie eigen werkmaterialen aan toe te voegen, en dit is alles op een rijdende kar te plaatsen (zie video).

VRAAG INFORMATIE AAN

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons