Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Muziek Op De Werkvloer

    Met grappige oefeningen en technische muziek-gadgets activeren we uw personeel en ontstaat er nieuwe creativiteit en energie.   

    /sites/default/files/2017-01/Videobanner%20Muziek%20Op%20De%20Werkvloer.mp4, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Muziek_Op_De_Werkvloer.ogv, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Muziek_Op_De_Werkvloer.webm

Muziek Op De Werkvloer

Sleur, routine, vastgeroestheid, niet willen of kunnen meebewegen, weinig initiatief en nieuwe ideëen. Zijn 1 of meer van deze beschrijvingen van toepassing op uw personeel? We komen naar u toe met een creatieve oppepper!

Interactieve Act

De artiest Skinfiltr8r bezoekt uw personeel op hun eigen afdeling. Door grappige oefeningen leren de deelnemers met taal en ritme ruimte geven aan creatieve impulsen in hun eigen werkomgeving. Het nieuwe perspectief leidt tot nieuwe creativiteit en energie.   

Praktische details

De artiest neemt zelf gadgets, accessoires en kleine geluidsversterking mee. Het is leuk om hier wat van jullie eigen werkmaterialen aan toe te voegen, en dit is alles op een rijdende kar te plaatsen (zie video).

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons