fbpx Online Conferentie Act ZOOMPH | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Online Conferentie Act ZOOMPH

    Breng meer beleving in jullie ZOOM conferentie met de online act van deze woordkunstenaar.

    /sites/default/files/2020-04/Videobanner%20Zoommpfh%20act.mp4

Online Conferentie Act ZOOMPH

Extra dimensie aan video conferencing

Werkend Nederland heeft ineens de mogelijkheden van Zoom, Google Meet, Microsoft Teams en andere video conferencing apps ontdekt en heeft er in deze corona periode mee leren werken. Het blijven natuurlijk lange werkdagen in je eentje thuis.

maX Music ervaart dit zelf ook en vindt het van belang dat we de thuiswerkdagen efficiënt, productief en enthousiast kunnen blijven houden. ZOOMPH is in het leven geroepen om jouw online meetings veel mooier, interactiever, muzikaler en 'woordevoller' te maken.

Spoken Word en Live Looping

Ter voorbereiding van jouw video conferentie willen we meer te weten komen over jou, jullie organisatie, jullie bijeenkomst en mogelijke thematiek tijdens de video conferentie. Onze woordkunstenaar gaat met deze input aan de slag om Spoken Word op maat te maken.

Tijdens de video conferentie zal onze woordkunstenaar live zijn steen bijdragen aan jullie conferentie. Middels een combinatie van Spoken Word en Live Looping zet hij de toon en proeft hij de sfeer. De woordkunstenaar zal deze toon zetten tijdens de introductie, afsluiting op bepaalde pauzemomenten van de conferentie.

Het resultaat van de conferentie is dat jij en je collega's geïnspireerd zijn en een enthousiaste doch productieve en efficiënte werkdag hebben ervaren.

Online Conferentie Act
Online Conferentie Act
Online Conferentie Act

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons

Voorwaarden

Privacy Verklaring