fbpx Percussie Workshop in corona tijd | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Percussie Workshop in corona tijd

    Een leuke, muzikale workshop-op-afstand die jullie weer activeert en verbindt in corona tijd.

    Percussie Workshop in corona tijd voor kinderen
    /sites/default/files/2020-04/Videobanner%20Flat%20Corona%20Percussie-1.mp4

Percussie Workshop in corona tijd

Samen muziek maken in harmonie

In deze tijd van corona kunnen we niet bij elkaar zijn om het plezier van samen muziek maken te ervaren. Mensen zitten thuis, werken keihard voor school, maar hebben net als ieder ander van ons de afleiding en energie nodig om fris en positief te blijven.

Juist in deze tijd vindt maX Music dat we moeten verbinden om positieve energie uit te stralen, zodat we deze periode allemaal fysiek en mentaal gezond doorkomen. Daarom komen we naar jullie toe met onze muzikale ervaring en expertise om een muzikale en ritmische workshop-op-afstand te geven. Iedereen die het kan horen, kan meedoen.

De wijk wordt opgetrommeld

Vanuit maX Music komt er een duo enthousiaste muzikanten naar jullie locatie; gebouw, wijk of school. Er kunnen zelfs meerdere locaties na elkaar worden aangedaan.

Op het centrale punt trommelen ze jullie op met flink wat volume, zodat er mensen op het balkon, galerie of in de tuin verschijnen. Iedereen krijgt de opdracht op zoek te gaan naar potten, pannen, deksels of pollepels in huis om mee te kunnen doen aan de workshop. Als het maar geluid maakt.

Ritmisch samenspel
De muzikanten doen ritmische speloefeningen met de deelnemers, zoals de vraag-en-antwoord techniek. In de loop van 10 tot 15 minuten begint men het al goed door te krijgen en komt het balustrade orkest echt tot leven. Hoewel het een harmonieuze aangelegenheid is, is er ook ruimte voor de individuele klasse van de deelnemers en kunnen ze worden uitgedaagd tot een solo.

Het kwartier wordt afgesloten met een apotheose van geluid en muziek. De deelnemers worden bedankt voor hun energie en plezier en de muzikanten zijn al weer onderweg naar de volgende plek.

Percussie Workshop in corona tijd voor kinderen
Percussie Workshop in corona tijd voor kinderen
Percussie Workshop in corona tijd voor kinderen

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons

Voorwaarden

Privacy Verklaring