Samen muziek maken in harmonie

In deze tijd van corona kunnen we niet bij elkaar zijn om het plezier van samen muziek maken te ervaren. Mensen zitten thuis, werken keihard voor school, maar hebben net als ieder ander van ons de afleiding en energie nodig om fris en positief te blijven.

Juist in deze tijd vindt maX Music dat we moeten verbinden om positieve energie uit te stralen, zodat we deze periode allemaal fysiek en mentaal gezond doorkomen. Daarom komen we naar jullie toe met onze muzikale ervaring en expertise om een muzikale en ritmische workshop-op-afstand te geven. Iedereen die het kan horen, kan meedoen.

De wijk wordt opgetrommeld

Vanuit maX Music komt er een duo enthousiaste muzikanten naar jullie locatie; gebouw, wijk of school. Er kunnen zelfs meerdere locaties na elkaar worden aangedaan.

Op het centrale punt trommelen ze jullie op met flink wat volume, zodat er mensen op het balkon, galerie of in de tuin verschijnen. Iedereen krijgt de opdracht op zoek te gaan naar potten, pannen, deksels of pollepels in huis om mee te kunnen doen aan de workshop. Als het maar geluid maakt.

Ritmisch samenspel
De muzikanten doen ritmische speloefeningen met de deelnemers, zoals de vraag-en-antwoord techniek. In de loop van 10 tot 15 minuten begint men het al goed door te krijgen en komt het balustrade orkest echt tot leven. Hoewel het een harmonieuze aangelegenheid is, is er ook ruimte voor de individuele klasse van de deelnemers en kunnen ze worden uitgedaagd tot een solo.

Het kwartier wordt afgesloten met een apotheose van geluid en muziek. De deelnemers worden bedankt voor hun energie en plezier en de muzikanten zijn al weer onderweg naar de volgende plek.

...image
...image
...image

Praktische details

De opdrachtgever zorgt voor een uitgestippelde route voor de muzikanten die (zoveel mogelijk) lopend afgelegd kan worden. De opdrachtgever zorgt dat de centrale punten zo zijn uitgekozen, dat het leidt tot een zo groot mogelijk bereik. Denk aan een centraal punt tussen gebouwen of straten.

De muzikanten nemen zelf de benodigde instrumentaria mee om zichzelf luid en duidelijk verstaanbaar en hoorbaar te maken, zodat iedereen die mee wil doen goed de muziek kan horen en de instructies kan verstaan.

Corona maatregelen
De muzikanten houden tijdens de act in de gaten dat de deelnemers niet hun balkon, galerie of tuin verlaten. De maatregelen rond het corona virus worden door onze muzikanten streng opgevolgd ten behoeve van de gezondheid van zichzelf en die van ieder ander die meedoet of belangstellend is.

Klik hier voor meer informatie over hoe maX Music de corona maatregelen implementeert.

Het weer
De muzikanten spelen in de open lucht en daarom speelt het weer een rol bij deze act. Bij neerslag kan de act niet uitgevoerd worden.

Prijs Percussie Workshop-op-afstand

Ben je geïnteresseerd in meer informatie en een optie in onze agenda?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Hoe kan ik deze act in mijn wijk krijgen?
Wil jij deze act naar jouw straat of buurt halen? Kijk dan eens wat jullie eigen wijkorganisatie, gemeente of school hierin kan beteken. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen, zodat we je hierin advies kunnen geven.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.