fbpx Silent Disco voor Volwassenen | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Silent Disco voor Volwassenen

    Dansen, zingen en helemaal uit je dak gaan, terwijl niemand anders je hoort? Dit kan in onze Silent Disco. Leuk om de dag te doorbreken of tijdens een teamuitje!

    Silent Disco voor Volwassenen
    /sites/default/files/2020-05/Silent%20Disco%20%20Videobanner.mp4

Silent Disco voor Volwassenen

Silent Disco

Wellicht heb je het wel eens gezien op een festival: een groep mensen met koptelefoons op terwijl er in de ruimte geen muziek te horen is. De deelnemers dansen, zingen en gaan zelfs helemaal uit hun dak. Het is als buitenstaander bijzonder en grappig om te zien. Een ding is duidelijk: het plezier straalt er vanaf! Maar wat is daar nou zo leuk aan?

Het is bevrijdend. Als danser heb je een hele andere beleving; je zit in je eigen wereld afgesloten van de buitenwereld. Alleen de muziek en de dans telt, elke beat is voor jou. Heerlijk opgaan in de bubbel die door de DJ gecreëerd wordt.

We hebben het natuurlijk over Silent Disco; een unieke ervaring die je eens meegemaakt moet hebben!

Wat is een silent disco?

Een stille disco, of stille rave, is een dans evenement waarbij de bezoekers de muziek individueel op een draadloze koptelefoon horen. Dit in tegenstelling tot de gangbare vorm van een feest, waarbij de muziek uit de speakers komt. Je hoort de muziek dus alleen als je een koptelefoon op hebt. Bekend van festivals zoals Lowlands en nu ongeveer 20 jaar populair.

Een voordeel van een Silent Disco is, dat je geen geluidsoverlast hebt. Dus perfect als een deel van het bedrijf (bedrijfsfeest) nog aan het werk is. Of als je dicht op de buren woont. Het evenement kan daarom ook op allerlei locaties plaatsvinden omdat er geen sprake is van overlast.

Bij een gemengd publiek kunnen de mensen die rustig willen kletsen en de mensen die uit hun dak willen gaan gewoon in een ruimte aanwezig zijn.

Daarnaast heeft iedereen zelf de controle.
- Iedereen heeft controle over het eigen volume.
- Omdat er 2 kanalen zijn is er voor elke muzieksmaak wat wils.

Silent Disco voor Volwassenen
Silent Disco voor Volwassenen
Silent Disco voor Volwassenen
Silent Disco voor Volwassenen
Silent Disco voor Volwassenen

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons