Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
  • Theater Energizer

    De hele zaal en uw hele groep even losmaken met improvisatietheater, humor en beweging. Hierna is iedereen actief en 'out-of-the-box'.

    Theater Energizer van maX Music
    /sites/default/files/2017-01/Videobanner%20Theater%20Energizer.mp4, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Theater_Energizer.ogv, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Theater_Energizer.webm

Theater Energizer

Theater Maakt Los

Veel evenementen hebben een trage start of juist later op de dag wat 'dode momenten', bijvoorbeeld als er een podium moet worden omgebouwd voor een andere act of spreker. Hoe zorg je ervoor dat je publiek zo snel mogelijk betrokken is, en later niet indut?

maX Music biedt een energieke act die heel kort of juist iets langer een publiek kan activeren met grappige theateroefeningen die het out-of-the-box denken stimuleren. Uw dagthema bijvoorbeeld kan hiervoor de basis vormen.

Praktische Details

Voor deze act is een podium nodig, een headset microfoon en geluidsversterking. De specificaties hiervan hangen af van de grootte van het publiek en de zaal. Dit kan in goed overleg worden afgestemd.