fbpx Over maX Music | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...
 • Over maX Music

  Sinds 2006 stimuleert maX Music creativiteit met workshops en acts/voorstellingen voor scholen, bedrijven en particuliere groepen in heel Nederland en Vlaanderen. We gaan graag met je in gesprek over hoe we jouw team, klas of organisatie nog creatiever kunnen maken.

Over maX Music

Wie zijn wij?

maX Music is een creatief impresariaat en productiehuis onder leiding van Menno Wiegeraad, muzikant en cultureel ondernemer. Sinds 2006 stimuleert maX Music creativiteit met workshops en acts/voorstellingen voor onder meer scholen, bedrijven en particuliere groepen in heel Nederland, Vlaanderen en Duitsland.

Bel ons op +31 (0)85 2016684 om vrijblijvend te brainstormen over hoe we jouw groep creatief kunnen stimuleren. Je krijgt dan Menno, Bart-Jan, Marielle of Melissa aan de telefoon, allemaal kundig en enthousiast :-).

Menno

Menno_Wiegeraad_Eigenaar_1Menno is maX Music als workshoporganisatie begonnen in 2006. Het begon met een Black Gospel Workshop. Toen kwamen Rap en Songwriting erbij, en vanaf toen werd het groter, breder en leuker! Eigenlijk werd maX Music al in 1998 gestart toen Menno nog actief was als zanger/gitarist in de band maX. Bekijk deze videoclip maar eens met Menno als echte ‘popster’.

Menno vindt het leuk om creatieve projecten te bedenken en uit te voeren. Bijvoorbeeld Songs & Clips, en het maken van promotievideo’s voor de website. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, netflixen en muziek maken in zijn kerk.

Bart-Jan

Bart-Jan_Schinkel_Medewerker_1Bart-Jan is sinds 2016 werkzaam bij maX Music. Na stage te hebben gelopen bij maX Music keerde hij na een aantal omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Hij heeft een achtergrond in Media & Entertainment Management.

Bart-Jan vervult de rol van coördinator en planner bij maX Music en is in zijn werk op detailniveau scherp en zorgvuldig, maar wil zo nu en dan ook een vrolijke noot zingen.

Doordeweeks op kantoor, ’s weekends op het podium, want naast maX Music is hij ook muzikant en dit laat hij niet enkel en alleen bij de zolderkamer.

Marielle

Marielle_Koops_Medewerker_1Mariëlle werkt sinds 2018 bij maX Music. Na haar stage bij maX Music is ze druk bezig geweest met haar afstuderen (Media & Entertainment Management). Hierna kreeg ze de kans om terug te keren bij maX Music. Mariëlle is coördinator en planner bij maX Music en houdt ervan om te organiseren en de puntjes op de i te zetten. Ze gaat geen uitdagingen uit de weg en denkt graag in oplossingen.

In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotografie en probeert haar creativiteit mee te nemen naar de werkvloer.

Professionele artiesten en kunstenaars

maX Music werkt met een enthousiast team van didactisch onderlegde artiesten, waaronder zangers, rappers, slagwerkers, acteurs, dansers, songwriters, DJ's, beeldend kunstenaars, etc.

We selecteren onze collega's zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Visie

We geloven bij maX Music dat ieder mens een creatief schepsel is. Het uiten van creativiteit stemt blij, zorgt voor sociale cohesie en verhoogt zelfs het probleemoplossend vermogen in bijvoorbeeld werksituaties.

Missie

maX Music wil creativiteit stimuleren onder kinderen, jongeren en volwassenen. Hiertoe ontwikkelen we workshops, acts en voorstellingen met onze getalenteerde en enthousiasmerende artiesten en kunstenaars

Wil je ook werken of stage lopen bij maX Music? Bekijk onze vacatures.

Ontwikkelingswerk

maX Music ondersteunt ontwikkelingswerk, zoals dat van World Vision en Compassion. Deze organisaties zetten zich in voor echte kansen voor kinderen en hun leefomgeving. Door te werken aan een veilige en rechtvaardige omgeving, probeert men het leven van kinderen structureel te verbeteren.

De kantoormedewerkers van maX Music
Een team workshopleiders op een Taaldag voortgezet onderwijs
Een team workshopleiders op een Dansdag basisonderwijs
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars
maX Music staat garant voor professionele en enthousiaste artiesten en kunstenaars

8 redenen om maX Music te kiezen

 • goede beoordelingen
 • betrouwbaar
 • enthousiast en competent
 • veel ervaring sinds 2006
 • breed aanbod
 • programma-op-maat
 • op elke locatie
 • goede prijs/kwaliteit

Lees meer over maX Music of bel ons direct.

portfolio

Theaterarrangementen

Theaterarrangementen

Een bekende musicalproducent biedt haar bezoekers arrangementen met diner en een workshop in stijl van de musical. maX Music is de vaste leverancier van swingende Workshops Gospel Zingen voor kleine en grote groepen.

Creatieve Rap-brainstorm van maX Music

Creatieve Brainstorm

Een ministerie houdt een bijeenkomst met haar directeuren. Een Rap Workshop van maX Music wordt ingezet om op creatieve wijze reacties op een inhoudelijk thema te verzamelen. Tijdens de afsluitende borrel rapt de groep samen de resultaten.

Bedrijfslied

Een organisatie van kindercentra houdt een studiedag voor de medewerkers van haar vele vestigingen. maX Music verzorgt de muzikale afsluiting met een bedrijfslied dat aansluit op de thema's van de studiedag. Het lied is vooraf geschreven door maX Music geschreven met input van de medewerkers.

Training Out-Of-The-Box

Een bekend pretpark wil haar ontwerpers trainen in het denken 'buiten de box'. maX Music verzorgt een Workshop Improvisatietheater op maat.

Bandcoaching door maX Music

Bandcoaching

Een kerk wil graag eigentijdse muzikale begeleiding van de samenzang, en zoekt een coach voor de muziekteams met amateurleden. maX Music woont regelmatig repetities bij, en adviseert over muzikale arrangementen en presentatie.

Songwriting Coaching

Een producent van kindermusicals wil zich verder ontwikkelen in het schrijven van songteksten voor musicals. maX Music voorziet de songs uit twee eerder verschenen musicals van opbouwend commentaar en suggesties op het gebied van algemene stijl, poëzie, en specifieke woordkeus.

Festivalprogramma

Een festival wil haar bezoekers een gevarieerd programma aanbieden. maX Music vult gedurende meerdere dagen een tent met diverse workshops waaronder Songwriting, Rap, Salsa Dansen, Streetbeats en Zumba.

VRAAG INFORMATIE AAN

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Volg ons