Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Kunstendag

doelgroep

Orientatie Creatieve Beroepen

Orientatie Creatieve Beroepen

"Tof hoor; fotograaf zijn, maar ben je dan echt de hele dag aan het rondrennen met je camera?"

Beeldende Dag

Beeldende Dag

Professionele en enthousiaste kunstenaars verzorgen workshops beeldende kunst in de klas.

Kunst/Techniekdag

Kunst/Techniekdag

Professionele en enthousiaste kunstenaars verzorgen kunst/techniek workshops in de klas.

Kunst & Cultuur Project

Het eindproduct is bijvoorbeeld een videoclip met eigen songs of een Talent Night met optredens. Hebt u zelf een ander idee voor een project?

Workshop Carrousel

Bij een Kunstendag of Workshop Carrousel van maX Music komen professionele artiesten naar uw school toe en verzorgen op uw eigen locatie kunst & cultuur workshops.

Theater Themadag

Soapseries, musicalfilms en improvisatieshows zijn niet meer weg te denken van de televisie en ze zijn populair onder veel jongeren in alle onderwijstypen.

Song & Clip In 1 Dag

In één dag een song of rap schrijven, opnemen met professionele apparatuur en ook nog een videoclip erbij? Dat kan toch nooit? maX Music doet het gewoon wel.

Hip-Hop Themadag

Hip-Hop is een culturele beweging, vooral bekend als muziekstijl. Ze is ontstaan in de jaren zeventig van de twintigste eeuw in New York.

Muziekdag

Muziekdag Basisonderwijs

Professionele en enthousiaste artiesten verzorgen muziek workshops in de klas en een gemeenschappelijke presentatie voor ouders.

Dansdag

Dansdag Basisonderwijs

Bij een Dansdag van maX Music komen onze professionele dansers naar uw school toe en verzorgen dans workshops in de klas, bijvoorbeeld rond thema's als Dans-Door-De

Abonneer op Kunstendag