Zang

Iedereen maakt muziek in onze workshops

Wil je met een groep op een leuke en laagdrempelige manier zelf eens aan de slag met trommels, zang, rap, musical, ukelele's of dj-draaitafels?

Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jullie locatie voor een muziek workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Workshop Zingen

In de Gospel Workshop waant jullie groep zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Met veel energie, soul en meerstemmigheid worden songs als ‘Oh Happy Day’ aangeleerd. In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis.

Workshop Musical

Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Aladdin of Tina is geweest! In onze Musical Workshop leren jullie zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Eigen lied/rap schrijven

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Rap Workshop helpt een coole rapper jullie een eigen rhyme te schrijven en deze met veel lol te rappen op een vette hip-hop beat.

In de Songwriting Workshop schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat iemand daarvoor per se een instrument hoeft te kunnen bespelen.

Opnames
Willen jullie een audio- of video-opname van jullie zelfgeschreven song/rap, aangeleerde lied of een video-impressie van de hele muziek workshop? Vermeld dit bij de aanvraag, dan nemen we dit apart op in de prijsopgave.

Trommel Workshops

Ons dagelijks leven zit vol ritme en daardoor is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert jullie groep ritmes spelen op afvaltonnen (Workshop Streetbeats), Afrikaanse trommels (Workshop Djembe), Peruaanse Cajons (Workshop Cajon), of diverse Zuid-Amerikaanse instrumenten (Workshop Latin Percussie).

DJ / Mixen Workshop

In de DJ Workshop maken jullie kennis met een professionele DJ, en leer je hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie van jullie krijgt de groep aan het dansen?

Ukelele Workshop

In de Ukelele Workshop leren jullie binnen een uur een bekend liedje spelen op die mini gitaartjes uit Hawaii. Wij krijgen iedereen aan het spelen!

Prijs muziek workshops

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Zang Workshop

Wil je met jouw groep een keer lekker samen zingen, laagdrempelig of juist eens goed de diepte in? Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jouw locatie, en geven uw groep een Zang Workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Gospel Zingen

Erg populair is onze Workshop Gospel Zingen. Jouw groep waant zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Een professionele gospelzanger(es) leert enkele black gospel songs aan zoals 'Oh Happy Day' of 'Lean On Me'. Natuurlijk streven we naar meerstemmigheid en soul.

Zeemansliederen Zingen

In de Workshop Zeemansliederen Zingen, zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis. Met het hele gezelschap samen liederen zingen zoals 'West Zuid-West van Ameland' en 'Als De Klok van Arnemuiden' is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring.

...image
...image
...image
...image
...image

Musical Zingen

Nederland houdt van musicals: Bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar The Body Guard of Soldaat van Oranje is geweest! In de Workshop Musical leren de deelnemers zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typische musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!      

Eigen lied zingen

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Workshop Songwriting schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat je per se een instrument hoeft te kunnen spelen. 

Opnames
Er kunnen tijdens de Workshop Songwriting audio- of video-opnames worden gemaakt, zodat je na de workshop nog kunt nagenieten van jullie zelfgeschreven lied.

 

Gregoriaans Zingen

Gregoriaans is recitatieve Latijnse zang in de christelijke kerk, die zich in de eerste eeuwen na Christus ontwikkelde. Vandaag de dag associëren veel mensen deze stijl met rust en bezinning. In de Workshop Gregoriaanse Zang van maX Music ervaart jouw groep het plezier van samen zingen, en de meditatieve uitwerking van het Gregoriaans zingen.

Zang Workshop voor gevorderden

We bieden onze zang workshop ook aan voor gevorderde zangers zoals in koren. We passen het niveau van de workshop altijd aan op het niveau van de groep.

Zo kunnen wij tijdens een Workshop Black Gospel Zingen in gaan op technieken zoals belting, 'zuigende' dynamiek en de typische 3-stemmigheid. 

In een theater/presentatie workshop wordt de groep door een theaterdocent begeleid in het `losser` en meer gefocust worden en de uitstraling en performance van de groep.

Prijs Zang Workshop

Een Zang Workshop van maX Music haal je in huis vanaf 350 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Dit teamuitje zorgt voor creativiteit

Zoekt u een teamuitje dat origineel is en uw teamleden samen iets bijzonders laat beleven? Bij maX Music vindt u een ruim aanbod aan workshops die creativiteit, teamgeest en durf stimuleren.

Muziek, theater, media, creatief; voor ieder wat wils en op iedere gewenste locatie.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Teamuitje met muziek

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Workshop Gospel Zingen, lekker swingen met uw collega’s als een echt Gospel koor.

In het teamuitstapje Songwriting Workshop ervaart u hoe tekst en muziek samenwerken en schrijft u onder professionele begeleiding u eigen popsong.

Natuurlijk kunnen we de song ook opnemen op cd of dvd. In de workshops Theatersport, Songwriting en Rappen is het daarbij nog eens mogelijk om bepaalde thema's uit uw werk op een ludieke manier te laten teruggekomen.

maX Music zet enthousiaste artiesten en kunstenaars in die u gedurende de workshop professionele begeleiding geven.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Teamuitje met theater

Acteerwerk en improvisatie trekt de aandacht, onder meer door televisieprogramma's als GTST en De Lama's. In de theater workshops van maX Music proberen de deelnemers het zelf, en ontwikkelen ze lef, creativiteit en concentratie. In de Workshop Theatersport stort de groep zich op onvoorspelbare en grappige theatersportgames waarbij improvisatie en spontaniteit voorop staan. 

Tijdens de Workshop Soap Acteren worden in kleine groepjes scènes uitgewerkt en gespeeld. Er is veel aandacht voor emotie, mimiek en personages. In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

Teamuitje met creatieve workshops

In de Workshop Light Graffiti leert uw team tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd.

In de Workshop Team Painting maakt de groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Verf spuiten op muren of hardboard doe je in de Graffiti Workshop. Zet je eigen piece of tag.

Met zand toveren op magische lichtbakken gebeurt in de Zandkunst Workshop. Vertel het verhaal van jullie team of organisatie met zandtekeningen.

Prijs teamuitje

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor onze creatieve teamuitjes.

Dit kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De teamuitje workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie plaatsvinden. Wilt u liever dat wij de locatie ook verzorgen inclusief catering? Neem contact op, en we proberen een mooi totaalprogramma voor u samen te stellen.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Workshop Songwriting voor kinderen

'Bohemian Rhapsody' van Queen, 'Happy' van Pharell Williams; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt. De tekst blijft raken en de melodie krijg je niet uit je hoofd. Maar wat maakt zo'n liedje nou zo goed; is het de melodie, de tekst, of is het de X-factor?

In de Workshop Songwriting krijgt een groep kinderen binnen 60-90 minuten een overzicht van verschillende stijlen en werkwijzen in het componeren en schrijven van songs. Vervolgens gaan de kinderen in groepjes aan de slag met eigen songs.

Aan het eind van de workshop worden de songs beluisterd, kort besproken, en de deelnemers krijgen tips om hun song verder te ontwikkelen. Wordt hier een nieuwe nummer-1 hit geboren?

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Leerlijnen
Werk je op een basisschool en ben je benieuwd waar en hoe de Workshop Songwriting past in jullie leerplan? Open onderaan deze pagina de leerlijn informatie.

Inhoud Workshop Songwriting

De workshopleider stelt zich voor, en speelt fragmenten van eigen song, en vertelt hoe deze songs tot stand zijn gekomen.

Vervolgens wordt de groep aan het denken gezet over wat nou een popliedje karakteriseert. We komen dan uit op elementen als structuur, rijm, ritme, melodie, poëzie.

"Leuk dat jij dat kunt, maar hoe kan ik dat ooit?"

De workshopleider geeft hele concrete handvatten om direct te kunnen starten met het schrijven van eigen songs, zoals het maken van een woordweb, en het experimenteren met melodie door 'zomaar' te zingen. De workshopleider brengt dit alles zeer laagdrempelig, en hij heeft veel ervaring om iedereen aan de gang te krijgen.

...image
...image
...image
...image
...image

Praktijk: Songtekst schrijven
De deelnemers gaan in groepjes aan de slag met een eigen songtekst, bijv. aan de hand van een relevant thema. Na enige tijd wordt een aantal songs klassikaal gepresenteerd. De workshopleider evalueert de songs en draagt verbeterpunten aan zodat de deelnemers zelf verder kunnen met hun eigen hit.

Daarnaast wordt een begin gemaakt met ideeën voor muziek onder de geschreven songteksten. De workshopleider improviseert daarbij met zijn gitaar of piano op de ideeën van de deelnemers.

Praktijk: Muziek componeren
In een optionele vervolgworkshop gaat de workshopleider uitgebreider in op het componeren van muziek. Er wordt in kleine groepen en klassikaal geëxperimenteerd met verschillende melodieën en muziekgenres op zelf geschreven songteksten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige muziekinstrumenten, maar desgewenst ook van instrumentale tracks in verschillende muziekgenres.

Talentproject met opnames
De Songwriting Workshop kan worden uitgebreid met audio-opnames. Er kan zelfs nog een videoclip worden geschoten, bijvoorbeeld in het Song & Clip Project.

Professionele artiesten

Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met een professionele singer/songwriter met veel ervaring in het schrijven van songs voor diverse artiesten en televisieprogramma's.

De workshopleiders van maX Music worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent dus verzekerd van succes als je kiest voor maX Music als partner voor jullie creatieve project.

Wie regelt wat?

Jullie als klant zorgen zelf voor een ruimte met tafels en stoelen en een schoolbord of smartboard, en pennen en papier voor alle deelnemers. De workshopleider neemt de overige benodigdheden mee zoals 1 of 2 gitaren, geluidsfragmenten en zo nodig een audiospeaker.

Deze workshop is geschikt voor maximaal 30 kinderen per workshop, in de leeftijd 9-12 jaar. Een workshopleider kan meerdere workshops na elkaar geven van steeds 60-90 minuten voor steeds een andere groep kinderen.

Er kunnen ook meerdere workshopleiders tegelijkertijd worden ingezet in verschillende ruimte.

Prijs Songwriting Workshop

De Workshop Songwriting voor kinderen haal je in huis vanaf 280 euro, inclusief reiskosten, en vrijgesteld van btw. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Hieronder leest u hoe de Workshop Songwriting past in onze leerlijn muziek voor het basisonderwijs.
Klik hier voor praktische informatie over de Workshop Songwriting.

Samenvatting workshop
In deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met het schrijven van songs. Er wordt ingegaan op verschillende werkwijze van het schrijven van een song. De workshopleider laat recente hits en/of golden oldies horen en gaat in een onderwijsleergesprek met de leerlingen op ontdekkingstocht naar waar een ‘hit’ aan moet voldoen. De leerlingen worden geïnspireerd door de ervaren songwriter en zij krijgen ook handvatten, schrijfoefeningen om vervolgens zelf aan de slag gaan met eigen ideeën. De songteksten worden in de klas gepresenteerd en de workshopleider maakt samen met de groep een begin met het muzikale ontwerp door al improviserend te begeleiden op gitaar of piano.

Karakteristieken

 • De workshop wordt gegeven door een ervaren songwriter.
 • De leerlingen ontdekken welke aspecten een song tot een ‘hit’ maken
 • De leerlingen zijn in contact met elkaar en met zichzelf in het zoeken naar inspiratie voor een song
 • De workshop biedt creatieve ruimte om te fantaseren
 • De leerlingen leren tekst te verdiepen door beeldspraak, metaforen en het spelen met associaties
 • De leerlingen leren te werken met rijmschema’s
 • In de workshop gebruiken de leerlingen hun muzikaal inzicht in het schrijven van teksten met een metrum en passend in de muzikale eenheden van maten en maatsoort.
 • In de workshop worden de leerlingen uitgedaagd om te zingen
 • De songtekst wordt in de workshop gepresenteerd en de leerlingen oefenen hiermee de houding die passend is bij de voordracht en/of (zang-)performance.

Aansluiting op belevingswereld & Kennisniveau
Deze workshop is geschikt voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Het schrijven van songs sluit aan op de belevingswereld omdat we in de thema’s van de songs de belevingswereld van de leerlingen juist centraal zetten.
De jonge adolescent (10 - 14 jaar) bevindt zich in een fase waarin het conceptuele denken steeds dominanter wordt. Het talige denken domineert in deze fase. Taal maakt beginnende concepten en ideeën helder en scherper. De leerlingen zijn in staat om uit te zoomen op de taal, het te ontkoppelen van het ‘concrete’ en er op een abstracte manier naar te kijken.

Leerdoelen
Inclusief nummers van relevante kerndoelen in het onderwijs (download kerndoelenboekje).

 • Leren brainstormen en ideeën genereren door creatief schrijven. (Kerndoelen 5, 9, 10, 12, 54)
 • Kennis en ervaring op doen met stijlfiguren en beeldspraak. (Kerndoelen 9,12, 56)
 • Samenwerken en reflecteren op elkaars werk. (Kerndoelen 1, 2, 3, 7, 9, 10, 37, 55)
 • Op kunstzinnige wijze uiten van gevoelens en gedachten. (Kerndoel 54)
 • Voor een publiek presenteren en performen van eigen creatieve ideeën. (Kerndoelen 37, 54)
 • Bewust worden van songrepertoire en de waarde ervan te leren herkennen als onderdeel van cultureel erfgoed. (Kerndoel 56)

Suggesties mogelijk vervolgtraject
De workshop Songwriting kan worden uitgebreid met les in muzikale compositie, zang-coaching, band-coaching en geluidsopname. Er kan zelfs een videoclip worden geschoten binnen het project Song-&Clip-in-1-dag.
De Workshop Songwriting kan een onderdeel zijn van het Kunst & Cultuur Project. In zo’n project begeleiden we jongeren naar een totaal performance. Er komt dan een professioneel dansdocent choreografieën maken en repeteren op de zelfgeschreven songs. Er wordt met een producer gewerkt aan de muzikale omlijsting en geluidsopname. Het project kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een talentavond waarbij alle groepen hun eigen song zingen en dansen voor publiek en een jury die een winnaar uitroept.

Routeplanner
Een geschikte workshop voorafgaand aan Songwriting is Rap.
Geschikte vervolgworkshops zijn The Wordshop, Live Looping of StemSterren.
In de workshop The Wordshop gaan de leerlingen aan de slag met poëzie in de vorm van Spoken Word (een kunstvorm tussen rap en songwriting in). In de Workshop Rappen gaan de leerlingen ook aan de slag met tekst en beat. In Live Looping worden de leerlingen uitgedaagd geluiden te stapelen en te mixen om aan beeld betekenis te geven. In de Workshop StemSterren werken de leerlingen met hun zangstem en zingen samen hun favoriete repertoire met aandacht voor de zangkwaliteit en de performance.

Schrijf de nieuwe hit

'Bohemian Rhapsody' van Queen, 'Can't Stop The Feeling' van Justin Timberlake; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt. De tekst blijft raken en de melodie krijg je niet uit je hoofd. Maar wat maakt zo'n liedje nou zo goed; is het de melodie, de tekst, of is het de X-factor?

Haal onze Songwriting Workshop in huis en ga met je groep aan de slag met eigen songs. Bel ons op +31 (0)85-2016684.

Inhoud Songwriting Workshop

In de workshop wordt binnen een dubbel lesuur een overzicht gegeven van verschillende stijlen en werkwijzen in het componeren en schrijven van songs. Met de verkregen inzichten gaan de deelnemers aan de slag met een eigen song. Deze songs worden geëvalueerd, en de deelnemers krijgen handvatten mee om hun song verder te ontwikkelen. Wordt hier een nieuwe nummer-1 hit geboren?

Theorie songwriting
De workshopleider laat enkele recente hits en/of golden oldies horen en maakt samen met de deelnemers een lijst van punten die een song populair lijken te maken. Vervolgens duikt de workshopleider met de groep in de theorie achter het tekstschrijven en muziek maken. Zo worden diverse stijlen (genre, tempo, taal, poëzie, structuur) besproken inclusief voorbeelden. Ook onderscheidt de workshopleider verschillende werkwijzen die je als beginnend songwriter kunt hanteren.

...image
...image
...image
...image
...image

Praktijk: Songtekst schrijven
De deelnemers gaan nu in groepjes aan de slag met een eigen songtekst, bijv. aan de hand van een relevant thema. Na enige tijd wordt een aantal songs klassikaal gepresenteerd. De workshopleider evalueert de songs en draagt verbeterpunten aan zodat de deelnemers zelf verder kunnen met hun eigen hit. Daarnaast wordt een begin gemaakt met ideeën voor muziek onder de geschreven songteksten. De workshopleider improviseert daarbij met zijn gitaar of piano op de ideeën van de deelnemers.

Praktijk: Muziek componeren

In een optionele vervolgworkshop gaat de workshopleider meer in op het componeren van muziek. Er wordt in kleine groepen en klassikaal geëxperimenteerd met verschillende melodieën en muziekgenres op zelf geschreven songteksten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige muziekinstrumenten, maar ook van instrumentale tracks in verschillende muziekgenres. Deze tracks kunnen de deelnemers eerder ook als voorbereiding gebruiken op de workshop.

Professionele artiesten

Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met een professionele singer/songwriter met veel ervaring in het schrijven van songs voor diverse artiesten en televisieprogramma's.

De workshopleiders van maX Music worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent dus verzekerd van succes als je kiest voor maX Music als partner voor jouw creatieve project.

Talentproject met opnames

De Songwriting Workshop kan worden uitgebreid met audio-opnames door maX Music. Er kan zelfs nog een videoclip worden geschoten, bijvoorbeeld in het project Song&Clip-In-1-Dag.

In een uitgebreider project kan er een Muziekproductie Workshop worden toegevoegd waarin de leerlingen een eigen song zelf opnemen en uitwerken met muziek software op iPads.

Ook kunnen we 'De Beste Singer/Songwriter Van....' begeleiden of een nog breder Kunst & Cultuur Project begeleiden waarbij de jongeren bijvoorbeeld met een professioneel dansdocent choreografieën maken en oefenen bij hun zelfgeschreven songs. Het project kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een talentavond waarbij alle groepen hun eigen song zingen en dansen voor publiek en een jury die een winnaar uitroept.

Prijs Workshop Songwriting

Boek de Songwriting Workshop op je eigen locatie vanaf 290 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Dat de liefde voor muziek bij mensen genetisch bepaald is, blijkt wel uit kleine kinderen die al meebewegen en zingen als er muziek op staat. maX Music wil dit aangeboren muzikale gevoel van kinderen graag verder stimuleren met bijvoorbeeld de Workshop Zang & Dans.

Karin Schouten, RK Basisschool de Kiem, Roelofarendsveen: 
"Wij hebben de dag als erg positief ervaren. De workshops waren erg geslaagd en de kinderen waren enthousiast!"

Leerlijnen
Werk jij op een basisschool en ben je benieuwd waar en hoe deze workshop past in jullie leerplan? Lees het in onze leerlijnen cultuuronderwijs.

Online Lessen

Durf je het nog niet aan om in corona-tijd een workshopleider in huis te halen? Wij kunnen ook videolessen aanbieden, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Inhoud Zang & Dans Workshop

In deze workshop leren kinderen uit groep 1-3 in 45 minuten samen zingen en dans op enkele swingende songs. De workshop kan deel uitmaken van een Dansdag met meerdere workshops en een afsluitende presentatie voor belangstellenden.

Professionele artiesten

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat?

De opdrachtgever zorgt voor een gymzaal of grote lege ruimte (minimaal 50m2) met een gladde vloer. De workshopleider neemt zelf geluidsversterking, muziek en enkele instrumenten mee. Voor deze workshop is het belangrijk dat de deelnemers gemakkelijke kleding en schoenen dragen.

Doelgroep
De Zang & Dans Workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 1. Wij raden aan om de workshop maximaal 45 minuten te laten duren. 

Prijs Zang & Dans Workshop

Je haalt de Zang & Dans Workshop in huis vanaf 255 euro. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.

Hieronder leest u hoe de Workshop Zang&Dans past in onze leerlijn dans voor het basisonderwijs.
Klik hier voor praktische informatie over de Workshop Zang&Dans.

Samenvatting workshop
De workshop is een kennismaking met dansen op muziek en het zingen van een lied. Hoe zit mijn lijf in elkaar en hoe beweeg ik ermee. Wat beleef ik als ik de muziek hoor. Welke emoties horen daarbij. En waar gaat het lied over en hoe kan ik dat in de dansbewegingen laten zien. De workshopleider gaat op een creatieve en speels-educatieve manier te werk en speelt in op de emoties en de belevingswereld van het kind.

Karakteristieken

 • De workshopleider is enthousiast en kan zich inleven in het kind.
 • De workshopleider werkt met de krachtige fantasie van het kind.
 • De kinderen gaan op een speelse manier aan de slag met zingen van een lied.
 • De deelnemers kunnen vanaf de start van de workshop meteen meebewegen.
 • Er is ruimte voor de eigen creativiteit van het kind om te verwerking in de dans.
 • De leerlingen kunnen op een lied meezingen en dansen voor publiek.


Aansluiting op belevingswereld & Kennisniveau
Leerlingen uit groep 1 en 2 van het primair onderwijs kunnen deze workshop met veel plezier doen. Zang & Dans is ook geschikt voor leerlingen in het speciaal onderwijs. In de leeftijd van 4 tot 6 jaar heeft de leerling een sterk ontwikkelde zelfwaarneming. Ze zijn goed in staat beelden en geluiden op te merken en herkennen en na te bootsen. Daarom werken we in deze workshop veel met voor- en nadoen en herhaling. Ook hebben ze een sterk voorstellingsvermogen. Wat hen in staat stelt nieuwe vormen te verzinnen. De leerlingen kunnen spelen met de realiteit en in deze workshop krijgen de leerlingen hiervoor juist de ruimte.

Leerdoelen
Inclusief nummers van relevante kerndoelen in het onderwijs (download kerndoelenboekje).

 • Kennis maken met bewegen op muziek. (Kerndoelen 54, 55)
 • Vrijheid beleven om te durven dansen. (Kerndoelen 1, 54, 55, 58)

Suggesties mogelijk vervolgtraject
De workshop kan desgewenst worden uitgebreid tot een lessenreeks van vijf lessen. In een workshopreeks:

 • krijgen de kinderen uitgebreider de gelegenheid om op ontdekkingsreis te gaan naar eigen lijf, muziek en beweging.
 • leren de kinderen verschillende liedjes, dansspelletjes en dansjes.

Routeplanner
Een geschikte workshop voorafgaand aan Zang & Dans is bijvoorbeeld Muziekavontuur.
Een goed vervolg op Zang & Dans zijn bijvoorbeeld ZumbaKids, Percussie en StemSterren (vanaf groep 3).

Lipdub maken met hele school

Hoe leuk is het als je jullie groep, klas, of zelfs hele school spetterend in beeld kunt brengen met een lipdub?

Op een positieve song geven we iedereen een rol en maken we een filmische tour door jullie locatie.

Het maken van een lipdub is een uitdagende en educatieve activiteit voor kinderen. Het levert daarnaast een mooi eindresultaat op dat je kunt delen, en zelfes als promotiemateriaal kunt gebruiken voor je school of organisatie.

Wat is een lipdub?
Een lipdub is een videoclip bij een lied, vaak een bekende popsong. In de videoclip playbacken, dansen en spelen kinderen beurtelings.
Anders dan in een 'gewone videoclip' is het videoresultaat geen montage van allerlei verschillende opnames, maar is het idealiter 1 take. De camera blijft filmen en in beweging terwijl de kinderen precies op tijd tevoorschijn komen en hun ding doen.
Dit vereist natuurlijk een goede voorbereiding.

Liever een eigen lied schrijven inclusief opnames? Bekijk ons Song&Clip Project.

Corona-proof programma

Ook in coronatijd kunnen we een lipdub verzorgen op jullie eigen locatie:

 • We filmen per groep, of zelfs per halve groep
 • We vermijden grote groepen kinderen bij elkaar
 • Onze gezonde workshopleiders blijven op 1,5m afstand van kinderen en schoolpersoneel

Online programma
Zelfs online bestaat er een alternatief voor het maken van toffe Lipdub. Er wordt geplaybackt vanuit huis door de kinderen. Het wordt op deze manier een unieke videoclip.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Voorbereiding

In het voortraject hebben we contact via telefoon en email, en zo nodig komen we bij jullie op locatie.
Vooraf stemmen we af welke song jullie willen gebruiken, mede zodat de kinderen die al vaak kunnen luisteren en de tekst kunnen leren.

Als er veel kinderen meedoen aan de lipdub, dan kunnen we vooraf coupletten en refreinen verdelen over verschillende groepen. Ook kunnen we in een voorgesprek al bepalen maken wie er op welke plekken binnen de locatie in beeld zal worden gebracht.

maX Music maakt op basis van de voorgesprekken een eenvoudig script met daarin ook tips voor kleding, accessoires en andere benodigdheden.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

De lipdub opnames

Op de dag(en) van de opnames is er nog veel ruimte voor creativiteit, want wie playbackt er eigenlijk welke regel, waar staat hij, wat doet zij, en hoe komt de camera voorbij?
Een cameraman en een theater/danscoach begeleiden dit hele proces en zij proberen ervoor te zorgen dat iedereen tot z'n recht komt in de lipdub.
Als de taken zijn verdeeld en de route is bepaald, dan wordt er een aantal keer geoefend en we filmen enkele takes gefilmd waaruit we achteraf de beste kiezen.

Professionele begeleiding

De workshopleiders voor de lipdub selecteren we met zorg op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Jullie zijn dus verzekerd van succes als je kiest voor maX Music als partner voor jullie lipdub.


Tijdschema

Op de dag(en) van de lipdub opnames komen de workshopleiders 45-30 minuten voor aanvang van het programma op de school aan.

De tijdsduur van de workshop(s) en opnames is afhankelijk van het aantal kinderen / groepen dat meedoet. Een kleine groep of klas kan in minimaal 2 uur een lipdub maken, terwijl voor een school met 8 groepen al snel 2 schooldagen nodig is. Per subgroep zullen we 45-75 minuten nodig hebben.

Wie regelt wat?

De workshopleiders hebben een eigen uitvalsbasis voor hun materialen en pauzes (bijv. een klein afsluitbaar lokaal met stroompunten), en gaan tijdens het project langs de verschillende klassen.

Bij elke workshop is een begeleider vanuit de klant aanwezig die de kinderen goed kent, en die zo nodig de orde kan handhaven. 

De workshopleiders nemen de overige benodigdheden mee zoals een camera, belichting en feestelijke hoedjes en sjaaltjes. De workshopleiders moeten  gedurende de workshop de vrijheid hebben om met de leerlingen door de school heen te bewegen. 

Een lipdub is in principe geschikt voor alle leeftijden en leerniveaus. In goed overleg maken we een geschikt programma voor elke (sub)groep.

Prijs Lipdub

Boek een Lipdub op jullie eigen locatie vanaf 1.200 euro voor 1 groep en vanaf 2.650 euro voor een school met 8 groepen.
Dit zijn voorbeeldbedragen inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

The Voice Of Holland, Holland's Got Talent; de ene talentenjacht na de andere schiet voorbij op televisie. En na de wereldwijde ontdekking van Canadees zangtalent Justin Bieber via YouTube proberen velen ook via Internet hun talenten te ventileren. Iedereen lijkt beroemd te kunnen worden, maar eerst moet er worden geoefend!

Stoomcursus zang & presentatie
In de zang workshop Stemsterren ervaren de kinderen uit groep 6-8 hoe het is om voor een publiek te zingen en performen. In 50-100 minuten geeft een professionele, jonge zangeres een stoomcursus waarin wordt toegewerkt naar een presentatie waarbij de deelnemers voor elkaar zingen en presenteren! Worden hier de nieuwe Nederlandse idolen geboren?

Leerlijnen
Werk jij op een basisschool en ben je benieuwd waar en hoe deze workshop past in jullie leerplan? Lees het in onze leerlijnen cultuuronderwijs.

Inhoud Stemsterren Workshop

De kinderen worden opgewarmd met stemoefeningen met aandacht voor houding, ontspanning en ademsteun. Klassikaal leert de workshopleidster vervolgens een refrein aan van een bekende popsong, zo mogelijk tweestemmig. De deelnemers gaan nu in groepjes uiteen om delen van de song voor te bereiden. De workshopleidster helpt de groepjes met de stemverdeling en ideeën voor de presentatie.

Gezamenlijk optreden
De deelnemers komen tenslotte weer samen voor een optreden. Het refrein wordt gezamenlijk gezongen en de afzonderlijke groepjes zingen en performen de overige delen voor elkaar. Wanneer de workshop deel uitmaakt van een Muziekdag met een afsluitende presentatie, dan kan het optreden van de Workshop Stemsterren hier natuurlijk worden herhaald.

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Grote groepen
Een grote groep kan ook worden opgesplitst in een zangteam en een dansteam die onafhankelijk van elkaar worden getraind in de Workshop Zang & Dans. Aan het eind van de workshop presenteren de teams samen dezelfde song.

Professionele zangers & zangeressen

De workshop wordt gegeven door professionele workshopleiders. Mede door deze ervaring kunnen workshopleiders als geen ander overbrengen wat er komt kijken bij het zingen en performen van popmuziek.

Wie regelt wat?

De opdrachtgever zorgt voor een ruimte zonder tafels en stoelen (of opgestapeld aan de kant), met zo mogelijk aangrenzende kleine ruimtes zoals halletjes, gangen, etc. Er is in het lokaal een tv/beamer die op de laptop van de workshopleider kan worden aangesloten. De workshopleider neemt zelf de benodigde geluidsversterking, muziek en tekstvellen mee.

Doelgroep
De workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Wij raden aan om de workshop maximaal 60 minuten te laten duren. 

Prijs Stemsterren Workshop

Je haalt de workshop in huis vanaf 255 euro (inclusief reiskosten). Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.

Hieronder leest u hoe de Workshop StemSterren past in onze leerlijn muziek voor het basisonderwijs.

Klik hier voor praktische informatie over de Workshop StemSterren.

Samenvatting workshop
In de workshop gaan de leerlingen aan de slag met hun zangstem, moderne popmuziek en krijgen de leerlingen een training in podium performance.
De workshopleider is een enthousiaste en ervaren zang- en podiumartiest en heeft ervaring om leerlingen van verschillende niveaus te betrekken bij het zingen en het optreden.

Karakteristieken

 • De workshop wordt voor een groot deel bepaald door de keuze van het repertoire. Het repertoire wordt bepaald door de doelgroep. In de lesbrief staat omschreven hoe de docent dit organiseert.
 • De workshop sluit aan bij de muzikale belevingswereld van de leerlingen, tenzij daar bewust van wordt afgeweken.
 • De leerlingen worden uitgedaagd van zich te laten horen.
 • De leerlingen ervaren in het samen zingen hoe de stemmen in elkaar versmelten en elkaar versterken.
 • De leerlingen leren muzikale begrippen als: tempo, ritme-opvatting, volume, opmaat, inzetten, crescendo ect.
 • De leerlingen leren om te gaan met hun stem: houding, ademsteun, articulatie, vrij zingen, resoneren, muzikaal fraseren en intonatie.

Aansluiting op belevingswereld & Kennisniveau
Leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van het primair onderwijs kunnen deze workshop goed volgen. StemSterren is ook geschikt voor leerlingen in het speciaal onderwijs vanaf een doe-/denkvermogen van een 7-jarige.
Het kennisniveau van deze workshop verschilt per leeftijdscategorie. In de groepen 3 tot en met 5 zal er in het Nederlands worden gezongen. Vanaf groep 6 kan een songtekst ook in het Engels zijn. De zangstem is vanaf groep 3 tot en met 6 nog jong en licht van karakter, de leerlingen hebben de ondersteuning van elkaar nodig. Vanaf groep 6 krijgt de stem meer een eigen karakter. Vanaf groep 7 en 8 worden leerlingen steeds meer zelfbewust en ligt het accent meer op de sociale betrokkenheid, moed en durf om zich te laten horen.

Leerdoelen
Inclusief de nummers van de relevante kerndoelen in het onderwijs (download kerndoelenboekje).

 • De leerlingen worden uitgedaagd zichzelf te laten horen (Kerndoelen 34, 54)
 • De leerlingen leren in de workshop hoe zij hun (zang-)stem beter kunnen gebruiken (Kerndoel 54)
 • De leerlingen worden uitgedaagd zichzelf een bepaalde houding te geven voor een publiek (Kerndoelen 54, 56, 57 en 58)
 • De leerlingen leren naar elkaar luisteren en op te gaan in een geheel van stemgeluid (Kerndoelen 37,55)
 • De leerlingen leren door middel van een lied een boodschap te communiceren aan het publiek. (Kerndoelen 13, 14, 37, 54)
 • De leerlingen raken bekend met populaire muziek. (Kerndoel 56)

Suggesties mogelijk vervolgtraject
De Workshop StemSterren kan desgewenst worden uitgebreid tot een reeks van 5 tot 15 lessen. In de workshopreeks werken we toe naar een uitgebreid optreden, mogelijk met live band met een divers repertoire en wisselende bezetting, verschillende groepjes, duetten en solo’s.

Routeplanner
Een geschikte workshop voorafgaand aan StemSterren is Zang & Dans.
Geschikte vervolgworkshops zijn: Musical, Gospel Zingen en/of Musical/Showdance.
Al deze podiumkunst-vormen zijn in meer of mindere mate gericht op publiek en het overbrengen van een boodschap. De wijze waarop je jezelf uitdrukt verschilt in deze workshops. Bij Musical/Showdance ligt de nadruk op het vertellen met het lichaam. Bij de workshop Musical ligt de nadruk op acteren, lichaamstaal en tekst. En bij Gospel Zingen wordt het zingen verdiept door specifiek repertoire met een meer intense boodschap.

He's got the whole world in his hands! Ook kinderen kunnen zich niet stil houden als er vrolijke gospel liedjes worden gespeeld en gezongen. Zing en klap maar lekker mee in deze swingende workshop! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, en kan ook deel uitmaken van een Muziekdag of Musical-In-1-Dag met verschillende workshops.

Speciaal onderwijs
Deze en andere workshops van maX Music kunnen ook in het speciaal onderwijs worden verzorgd.

Leerlijnen
Werk jij op een basisschool en ben je benieuwd waar en hoe deze workshop past in jullie leerplan? Lees het onderaan deze pagina in de leerlijn.

Inhoud Gospel Workshop

De deelnemers leren enkele gospel songs en leren kort hoe de gospel ooit ontstond onder de Afrikaanse slaven op de Amerikaanse katoenplantages.

Er is veel flexibiliteit op het gebied van de samenstelling en grootte van de groep, en het niveau van de deelnemers.

Er kan gemakkelijk worden geschakeld tussen een- of meerstemmig, en Engels- of Nederlandstalig.

De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen en/of ouders. 

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele begeleiding

De Workshop Gospel wordt verzorgd door bekende zangers en dirigenten uit de gospelmuziek. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op basis van vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met maX Music als partner in jouw muzikale plannen.

Wie regelt wat?

De opdrachtgever zorgt voor een ruimte met stopcontact waarbij alle deelnemers op stoelen in een halve kring rond de workshopleider kunnen zitten. Tafels aan de kant of uit de workshopruimte. De workshopleider neemt zelf een elektrische piano mee voor zover niet aanwezig op de locatie, en de benodigde tekstvellen voor de deelnemers. Vanwege de zware piano is het handig als de workshopruimte zich op de begane grond bevindt en dichtbij een uitgang naar buiten waar ook kan worden geparkeerd.

Doelgroep
De workshopleider van maX Music verzorgt de Gospel Workshop op uw locatie. De workshop duurt 45-120 minuten, afhankelijk van uw wensen.

Er kunnen 15-100 kinderen tegelijkertijd aan de Gospel Workshop deelnemen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes. Bij een groep van 30-100 deelnemers kan er naast de dirigent(e) zo nodig een aparte pianist en extra geluidsversterking ingezet worden.

Prijs Workshop Gospel Zingen

De workshop haal je in huis vanaf 290 euro (inclusief reiskosten). Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.

Hieronder leest u hoe de Workshop Gospel Zingen past in onze Leerlijn Muziek voor het basisonderwijs.

Klik hier voor praktische informatie over de Workshop Gospel Zingen.


Samenvatting workshop
De leerlingen leren kort iets over het ontstaan van de gospelsongs. En dan gaan de leerlingen vooral aan de slag met het zingen. Het stemgebruik in het zingen van de gospels is niet subtiel en ingehouden, maar juist uitbundig. Soms euforisch of juist erg dramatisch. In de workshop enthousiasmeren we de leerlingen écht van zich te laten horen.

Karakteristieken

 • De workshop wordt gegeven door een bekende zanger of dirigent uit de gospelwereld.
 • De leerlingen gaan aan de slag met specifiek gospel-repertoire en leren wat de kenmerken daarvan zijn.
 • De leerlingen ervaren het gevoel, het swingen, van de gospels.
 • De leerlingen worden uitgedaagd zich te laten horen.
 • De leerlingen ervaren in het samen zingen hoe de stemmen in elkaar smelten en elkaar versterken.
 • De leerlingen leren muzikale begrippen als: tempo, feel, volume, laidback, opmaat, inzetten, crescendo etc.
 • De leerlingen leren om te gaan met hun stem: houding, ademsteun, articulatie, vrij zingen, resoneren, muzikaal fraseren en intonatie.

Aansluiting op belevingswereld & Kennisniveau
Deze workshop is geschikt vanaf groep 3 van het basisonderwijs. De inhoud van de workshop wordt aangepast aan de leeftijd van de leerlingen. Vanaf groep 3 tot en met 5 zal er in het Nederlands gezongen worden of in eenvoudig Engels. We werken met songs waarin de zinnen steeds herhaald worden en woorden kiezen die makkelijk onthouden.

De zangstem maakt een grote ontwikkeling door van groep 3 tot en met groep 8. In de onderbouw zal de zangtechniek spelenderwijs, verhalend worden overgebracht. Waarin de leerlingen voor leren door waarneming en voor- en nadoen. Vanaf de bovenbouw zal de workshop verdiept worden met songs waarin de teksten een complexere betekenis hebben. En gaan we concreet aan de slag met zangtechnieken en leggen we meer uit over muzikale aspecten van het samen zingen.

Leerdoelen
Inclusief nummers van relevante kerndoelen in het onderwijs (download kerndoelenboekje).

 • De leerlingen worden uitgedaagd zichzelf te laten horen. (Kerndoelen 34, 54)
 • De leerlingen leren in de workshop hoe zij hun (zang-)stem beter kunnen gebruiken. (Kerndoel 54)
 • De leerlingen worden uitgedaagd zichzelf een bepaalde houding te geven voor een publiek. (Kerndoelen 54, 56, 57, 58)
 • De leerlingen leren naar elkaar luisteren en op te gaan in een geheel van stemgeluid. (Kerndoelen 37, 55)
 • De leerlingen leren door middel van een lied een boodschap te communiceren aan het publiek. (Kerndoelen 13, 14, 37, 54)
 • De leerlingen verbreden hun kennis met betrekken tot muziekrepertoire en ze zijn in staat het op waarde te schatten omdat ze kennis hebben genomen van de culturele context. (Kerndoel 56)

Suggesties mogelijk vervolgtraject
De Workshop Gospel kan worden uitgebreid tot een reeks van 5 tot 15 lessen. In de workshopreeks werken we toe naar een uitgebreid optreden, mogelijk met live band met een divers repertoire en wisselende bezetting, verschillende groepjes, duetten en solo’s.

Routeplanner
Een geschikte workshops voorafgaand aan Gospel Zingen is StemSterren.
Geschikte vervolgworkshop zijn Musical, Musical/Showdance of Streetdance.
Al deze podiumkunst-vormen zijn gericht op publiek en het overbrengen van een boodschap. De wijze waarop je jezelf uitdrukt verschilt in deze workshops. In de Dans workshops ligt de nadruk op het vertellen met het lichaam. In de workshop Stemsterren, wordt gewerkt met populaire muziek. In de workshop Musical ligt de nadruk op acteren, lichaamstaal en tekst. Bij Soap Acteren ligt de nadruk meer op klein spel en de verhoudingen tussen de personages.

Swing mee op de opzwepende gospel tonen

Of je nu gelovig bent of niet, niemand houdt zijn voeten stil bij het horen en zien van een swingend black gospel koor, zoals in een film als Sister Act. Haal deze belevenis in huis met de Black Gospel Workshop van maX Music! 

Inhoud Black Gospel Workshop

De workshopleider vertelt kort iets over de geschiedenis en achtergrond van het genre, en na het opwarmen van de stemmen worden enkele typische gospel songs aangeleerd, zoals Oh Happy Day of Shackles

Bij het aanleren van de songs besteden de workshopleiders aandacht aan typische karakteristieken zoals 3-stemmigheid, soul, dynamiek en het belten met de stemmen. Zo vormen de deelnemers binnen no time een swingend koor.

Presentatie
De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen, ouders, etc.Een optionele extra is de inzet van een bandcoach om een band klaar te stomen voor begeleiding van de zingende deelnemers. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele artiesten

De Black Gospel Workshop wordt verzorgd door professionele gospel-artiesten met veel ervaring met uiteenlopende doelgroepen.
De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Black Gospel Workshop op jouw locatie, bijvoorbeeld met 1 klas in een muzieklokaal, of met een grotere groep in een aula of gymzaal. Het is ook mogelijk dat de workshopleider zelf de begeleiding verzorgd met een piano. Vraag gerust naar de mogelijkheden! De tijdsduur van de workshop kan worden aangepast op jouw wensen. Vaak wordt gekozen voor 1 of 2 lesuren.

Er kunnen 15-100 jongeren meedoen aan de Black Gospel Workshop. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes. Bij een groep van 30-100 deelnemers komt er naast de dirigent(e) zo nodig een aparte pianist ingezet en extra geluidsversterking.

Prijs Black Gospel Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 305 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.