Teamuitje

doelgroep

Schilderen lijkt voor veel mensen zo abstract dat ze er nooit aan durven te beginnen. Bij maX Music geloven we dat ieder mens creativiteit in zich heeft, en dat wakkeren we graag aan door het concreet te maken met simpele opdrachten en goede begeleiding.

In de Workshop Team Painting maakt een groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Inhoud Team Painting Workshop

De groep bedenkt samen met de workshopleidster een thema voor het te maken schilderij, en schetst dit met potlood op het doek. Elke deelnemer beschildert en bewerkt vervolgens een eigen deel van het doek.

Na enige tijd wisselen de deelnemers van plek waarna men moet verder werken aan het deel van een ander. Op dat moment worden de verschillende stijlen van de deelnemers duidelijk, en rijst de vraag of men de stijl van de ander overneemt of dat men op de eigen manier verder gaat.

De workshopleidster bemiddelt, adviseert en benoemt samen met de groep de overeenkomsten van dit proces met de dagelijkse werkpraktijk. Bij grotere groepen deelnemers kan er in dezelfde ruimte aan verschillende kunstwerken worden gewerkt.

...image
...image
...image
...image
...image

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de workshop Team Painting op een locatie naar keuze. Wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Utrecht, Aalsmeer, of Amersfoort.

De workshopruimte is bij voorkeur een grote ruimte (minimaal 5 m2 per deelnemer) op de begane grond met hoge tafels en een kraan bij een gootsteen of wasbak waar verf (op waterbasis) in mag komen. Het is belangrijk dat er in de ruimte geknoeid mag worden, dus bijvoorbeeld liever geen vloerbedekking, al kan er worden afgedekt met plastic. De workshop kan ook (gedeeltelijk) buiten plaatsvinden zoals in de video rechts.

De workshopleidster neemt alle benodigdheden mee, waaronder:

  • doek
  • verf
  • lijm, zand, lood, en andere materialen
  • kwasten
  • paletmessen
  • sjablonen
  • spuitbussen

Prijs Team Painting Workshop

De workshop Team Painting haal je in huis vanaf 45 euro per persoon, met een minimum totaalprijs van 650 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Workshop Zandtoveren

Gezien op televisie? Vertel nu jullie eigen verhaal met zandtekeningen die jullie 'toveren' op speciale lichttafels. Met de Zandkunst Workshop van maX Music kun je deze magische kunstvorm zelf eens uitproberen met jouw groep. Met enkele eenvoudige technieken, fantasie en creativiteit blijkt er van alles mogelijk.

Inhoud Zandkunst Workshop

Tijdens de Zandkunst Workshop gaan groepjes van 2/3 deelnemers aan de slag met een speciale lichtbak en fijn zand. Na een instructie van de workshopleider experimenteren de deelnemers met diverse technieken. Ze werken toe naar een kort verhaal met diverse tekeningen die zo mogelijk in elkaar overlopen door onderdelen met minimale aanpassingen een nieuwe functie te geven.

Videoresultaten
Aan het eind van de workshop presenteren de groepjes beurtelings hun creaties op de lichtbak die met een camera op het aanwezige scherm is aangesloten. De videocamera neemt de presentaties ook op en deze ontvang je achteraf om bijvoorbeeld op een website en/of social media te plaatsen.

...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleider van maX Music is een professioneel artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Zandkunst Workshop van maX Music.

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Zandkunst Workshop op jouw locatie. Jij als opdrachtgever verzorgt een ruimte waarin minimaal 5 'blokken' kunnen worden gevormd met elk 2-3 tafels en 2 stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren / haspels zijn altijd handig. 

Houd er rekening mee dat er met zand wordt 'gemorst' en dat er wat zal achterblijven op de vloer. Je verzorgt in de ruimte een groot scherm waarop onze videocamera kan worden aangesloten met hdmi, component of composite video. De workshopleider neemt max. 10 speciale lichtbakken mee, en het benodigde zand. 

De Zandkunst Workshop beslaat 60-90 minuten, en wordt aan maximaal 30 deelnemers tegelijkertijd per workshop gegeven.

Prijs Zandkunst Workshop

De Zandkunst Workshop voor uw groep haal je in huis vanaf 400 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Iedereen maakt muziek in onze workshops

Wil je met een groep op een leuke en laagdrempelige manier zelf eens aan de slag met trommels, zang, rap, musical, ukelele's of dj-draaitafels?

Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jullie locatie voor een muziek workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Workshop Zingen

In de Gospel Workshop waant jullie groep zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Met veel energie, soul en meerstemmigheid worden songs als ‘Oh Happy Day’ aangeleerd. In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis.

Workshop Musical

Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Aladdin of Tina is geweest! In onze Musical Workshop leren jullie zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Eigen lied/rap schrijven

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Rap Workshop helpt een coole rapper jullie een eigen rhyme te schrijven en deze met veel lol te rappen op een vette hip-hop beat.

In de Songwriting Workshop schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat iemand daarvoor per se een instrument hoeft te kunnen bespelen.

Opnames
Willen jullie een audio- of video-opname van jullie zelfgeschreven song/rap, aangeleerde lied of een video-impressie van de hele muziek workshop? Vermeld dit bij de aanvraag, dan nemen we dit apart op in de prijsopgave.

Trommel Workshops

Ons dagelijks leven zit vol ritme en daardoor is het spelen van ritme vaak eenvoudiger dan je denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert jullie groep ritmes spelen op afvaltonnen (Workshop Streetbeats), Afrikaanse trommels (Workshop Djembe), Peruaanse Cajons (Workshop Cajon), of diverse Zuid-Amerikaanse instrumenten (Workshop Latin Percussie).

DJ / Mixen Workshop

In de DJ Workshop maken jullie kennis met een professionele DJ, en leer je hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie van jullie krijgt de groep aan het dansen?

Ukelele Workshop

In de Ukelele Workshop leren jullie binnen een uur een bekend liedje spelen op die mini gitaartjes uit Hawaii. Wij krijgen iedereen aan het spelen!

Prijs muziek workshops

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Zang Workshop

Wil je met jouw groep een keer lekker samen zingen, laagdrempelig of juist eens goed de diepte in? Professionele en enthousiaste artiesten komen naar jouw locatie, en geven uw groep een Zang Workshop waarvan het effect nog lang zal doorklinken.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Gospel Zingen

Erg populair is onze Workshop Gospel Zingen. Jouw groep waant zich binnen de kortste keren in een kolkende zwarte kerk uit Sister Act of Blues Brothers. Een professionele gospelzanger(es) leert enkele black gospel songs aan zoals 'Oh Happy Day' of 'Lean On Me'. Natuurlijk streven we naar meerstemmigheid en soul.

Zeemansliederen Zingen

In de Workshop Zeemansliederen Zingen, zingen de deelnemers bekende liederen over verlies, verlangen en vis. Met het hele gezelschap samen liederen zingen zoals 'West Zuid-West van Ameland' en 'Als De Klok van Arnemuiden' is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring.

...image
...image
...image
...image
...image

Musical Zingen

Nederland houdt van musicals: Bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar The Body Guard of Soldaat van Oranje is geweest! In de Workshop Musical leren de deelnemers zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typische musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!      

Eigen lied zingen

Hoe leuk is het om een eigen lied te schrijven over jullie organisatie, team of familie! In de Workshop Songwriting schrijf je met elkaar een eigen songtekst op een bekende pop song of componeer je zelfs een eigen melodie, zonder dat je per se een instrument hoeft te kunnen spelen. 

Opnames
Er kunnen tijdens de Workshop Songwriting audio- of video-opnames worden gemaakt, zodat je na de workshop nog kunt nagenieten van jullie zelfgeschreven lied.

 

Gregoriaans Zingen

Gregoriaans is recitatieve Latijnse zang in de christelijke kerk, die zich in de eerste eeuwen na Christus ontwikkelde. Vandaag de dag associëren veel mensen deze stijl met rust en bezinning. In de Workshop Gregoriaanse Zang van maX Music ervaart jouw groep het plezier van samen zingen, en de meditatieve uitwerking van het Gregoriaans zingen.

Zang Workshop voor gevorderden

We bieden onze zang workshop ook aan voor gevorderde zangers zoals in koren. We passen het niveau van de workshop altijd aan op het niveau van de groep.

Zo kunnen wij tijdens een Workshop Black Gospel Zingen in gaan op technieken zoals belting, 'zuigende' dynamiek en de typische 3-stemmigheid. 

In een theater/presentatie workshop wordt de groep door een theaterdocent begeleid in het `losser` en meer gefocust worden en de uitstraling en performance van de groep.

Prijs Zang Workshop

Een Zang Workshop van maX Music haal je in huis vanaf 350 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Workshops voor vriendinnen, zussen, collega's

Helemaal bijgekletst en de thee is koud? Dan is het tijd voor een leuke activiteit samen. Onze workshopleiders komen gewoon naar je toe en verzorgen een workshop zingen, muziek, dansen, theater of een creatieve workshop. Bekijk de verschillende workshops hieronder.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0) 85-2016684.

Zang workshops voor vrouwen

Zing het samen uit in de Gospel Workshop. Dat geeft passie en soul!

In de Workshop Zeemansliederen Zingen zingen jullie over vis, verdriet en verlangen. Haak de armen in elkaar, en brullen maar.

Muziek Workshops voor vrouwen

Leer een liedje te spelen op ukuleles, die kleine gitaartjes uit Hawaii die je vandaag in zoveel popsongs hoort. Iedereen kan dit leren in onze Ukulele Workshop!

Je schrijft je eigen vriendinnenlied in de Songwriting Workshop.

Zijn de buren niet zo moeilijk? Dan kun je swingen op slagwerk instrumenten zoals cajones, djembes of streetbeats.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Creatieve workshops voor vrouwen

Gezien op televisie? Nu toveren jullie zelf die magische zandtekeningen op speciale lichtbakken.

Graffiti spuiten met spuitbussen verf is te gek bij mooi weer. Anders kunnen jullie binnen met licht tekenen in onze Light Graffiti Workshop.

Theaterworkshops voor vrouwen

Doe eens gek zoals de lama's in de Theatersport Workshop. Acteren, zingen en bewegen in bijvoorbeeld een scène uit Grease doe je in de Musical Workshop.

Dansworkshops voor vrouwen

Heb je de ruimte thuis of in een gebouwtje in de buurt? Dan is een dans workshop een leuke en gezonde keuze. Kies uit Linedance, Streetdance of Capoeira.

Prijs leuke workshops voor vrouwen

Je boekt een leuke workshop voor vrouwen vanaf 350 euro, afhankelijk van de groepsgrootte en de workshop die je kiest.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen gaat vaak nog sneller +31 (0) 85-2016684.

Dit teamuitje zorgt voor creativiteit

Zoekt u een teamuitje dat origineel is en uw teamleden samen iets bijzonders laat beleven? Bij maX Music vindt u een ruim aanbod aan workshops die creativiteit, teamgeest en durf stimuleren.

Muziek, theater, media, creatief; voor ieder wat wils en op iedere gewenste locatie.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Teamuitje met muziek

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Workshop Gospel Zingen, lekker swingen met uw collega’s als een echt Gospel koor.

In het teamuitstapje Songwriting Workshop ervaart u hoe tekst en muziek samenwerken en schrijft u onder professionele begeleiding u eigen popsong.

Natuurlijk kunnen we de song ook opnemen op cd of dvd. In de workshops Theatersport, Songwriting en Rappen is het daarbij nog eens mogelijk om bepaalde thema's uit uw werk op een ludieke manier te laten teruggekomen.

maX Music zet enthousiaste artiesten en kunstenaars in die u gedurende de workshop professionele begeleiding geven.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Teamuitje met theater

Acteerwerk en improvisatie trekt de aandacht, onder meer door televisieprogramma's als GTST en De Lama's. In de theater workshops van maX Music proberen de deelnemers het zelf, en ontwikkelen ze lef, creativiteit en concentratie. In de Workshop Theatersport stort de groep zich op onvoorspelbare en grappige theatersportgames waarbij improvisatie en spontaniteit voorop staan. 

Tijdens de Workshop Soap Acteren worden in kleine groepjes scènes uitgewerkt en gespeeld. Er is veel aandacht voor emotie, mimiek en personages. In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

Teamuitje met creatieve workshops

In de Workshop Light Graffiti leert uw team tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd.

In de Workshop Team Painting maakt de groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Verf spuiten op muren of hardboard doe je in de Graffiti Workshop. Zet je eigen piece of tag.

Met zand toveren op magische lichtbakken gebeurt in de Zandkunst Workshop. Vertel het verhaal van jullie team of organisatie met zandtekeningen.

Prijs teamuitje

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor onze creatieve teamuitjes.

Dit kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De teamuitje workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie plaatsvinden. Wilt u liever dat wij de locatie ook verzorgen inclusief catering? Neem contact op, en we proberen een mooi totaalprogramma voor u samen te stellen.

Download gratis het e-book '10 tips om je team creatiever te maken'.

Leren spelen op drumkisten

De Cajon is een slaginstrument afkomstig uit Peru. In dit land wordt het veel gebruikt als begeleidingsinstrument bij verschillende dansen. Het woord Cajon, wat wordt uitgesproken als Kagon, is afgeleid van het Spaanse woord Caja, wat kist betekent. De kist is stevig genoeg om op te zitten en zo gemakkelijk te bespelen.

Dit instrument is in feite een drumstel in een box. Door op verschillende plaatsen van de slagplaat te slaan, kan je bijvoorbeeld het geluid van de hi-hat, snaredrum en bassdrum uit de Cajon halen. De Cajon is een instrument met een onbepaalde toonhoogte, net als de Djembe. Dit betekend dat er meerdere tonen uit het instrument worden gehaald.

maX Music verzorgt ook andere ritmische workshops zoals Djembe, Streetbeats (drummen op afvaltonnen) en Latin Percussie.

Inhoud Cajon Workshop

De Cajon Workshop is in twee vormen beschikbaar:

Workshopvorm 1
Bij de eerste vorm krijgt jouw groep uitleg over het instrument waarna zij, onder begeleiding van de workshopleider, zelf met het instrument aan de slag gaan. De workshopleider leert de groep op een enthousiaste manier de basis van het Cajon spelen.

Workshopvorm 2
Bij de tweede vorm gaat jouw groep eerst zelf aan de slag om een Cajon te maken. Hierop volgen zij daarna de muziekworkshop. Ook bij deze vorm zal de workshopleider uitleg geven over het instrument, en gaat de groep op hun zelfgemaakte instrumenten de wereld van het Cajon spelen ontdekken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Cajon Workshop van maX Music.

Wie regelt wat?

De Cajon Workshop duurt maximaal 60 minuten en kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep van maximaal 30 deelnemers.

Benodigdheden
Jij als klant zorgt voor een ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring. De workshopleider neemt zelf de instrumenten mee. Houdt rekening met sterke geluidsoverlast.

De workshop Cajon spelen én bouwen kan ook in een gewoon lokaal/ruimte plaatsvinden, liefst op de begane grond. Deze workshop duurt 90-120 minuten afhankelijk van jouw wensen.

Prijs Cajon Workshop

De Cajon Workshop haal je in huis vanaf 525 euro.

Voor workshopvorm 2 maken wij een prijs op maat (dit in verband met de materiaalkosten en het aantal personen dat deelneemt).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Populaire films of series als Wallace & Gromit, Buurman & Buurman en Loeki de Leeuw bijvoorbeeld bestaan uit duizenden frames waarbij de hoofdrolspelers van klei steeds iets zijn verplaatst en vervormd. 

Na het vertonen van enkele voorbeelden wordt de groep vrijwel altijd direct enthousiast om zelf aan de gang te gaan met stop motion technieken. Al binnen een workshop van zo'n 90 minuten maak je met je groep zelf een leuke korte animatiefilm.

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Inhoud Stop Motion Workshop

In de Stop Motion Workshop gaan de deelnemers in groepjes uiteen, met elk een fotocamera en een opstelling van voorwerpen zoals klei, speelgoed of tekeningen op een whiteboard. Elk groepje maakt een groot aantal foto's waarbij ze tussendoor de opstelling steeds iets wijzigen. In de tweede helft van de workshop zetten de deelnemers hun gemaakte foto's op de computer en door deze snel achter elkaar af te spelen ontstaat er een korte film waarin beweging van de voorwerpen wordt gesuggereerd.

Het is mogelijk om een vervolgworkshop in te zetten waarbij de deelnemers de soundtrack opnemen bij hun zelf gemaakte animatiefilm.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De docenten van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring, en ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Stop Motion Workshop van maX Music.
 

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Workshop Stop Motion op jouw locatie. Jij als klant verzorgt een grote ruimte met een smartboard of beamer & scherm, tekenpapier, potloden, pennen en stiften.

Voor de tweede helft van de workshop zorg je voor minstens 5 computers met daarop software die maX Music vooraf aanlevert, of met software zoals Windows Movie Maker of iMovie. maX Music kan eventueel ook zelf laptops meenemen.

De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder 5 fotocamera's, camerastatieven, speelgoedjes/attributen, klei, laptop.

De Stop Motion Workshop wordt aan maximaal 25 personen per workshop gegeven. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. 

Prijs Stop Motion Workshop

Deze workshop voor uw groep haal je in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

GTST, The Bold And The Beautiful; soapseries zijn niet meer weg te denken van de televisie en ze zijn populair onder veel mensen.

In de Soap Acteren Workshop werkt jullie groep verschillende soap scènes uit, die jullie repeteren en vervolgens voor elkaar spelen waardoor één heerlijke soap ontstaat.

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Inhoud Workshop Soap Acteren

Tijdens de workshop worden de specifieke kenmerken van een soap met bijbehorende speltechnieken benoemd en geoefend. Bijvoorbeeld:

Klein spelen
Door de hoge uitzendfrequentie en korte voorbereidingstijd bevatten soaps vrijwel alleen korte dialogen, waarbij de personages vaak close-up in beeld komen.

Een soap acteur moet dus klein spelen met veel emotie, en in een dialoog moeten beide spelers naar de camera / de andere leerlingen gericht blijven, omdat de kijker alle emoties wil blijven zien.

Daarbij is tekstinterpretatie natuurlijk belangrijk om het spel geloofwaardig te maken.

...image
...image
...image
...image

Drama overdrijven
In de verhaallijn van een soap komen veel en ingewikkelde relaties voor waarbij het drama en leed van de personages wordt overdreven. De workshopdeelnemers krijgen per groepje een korte beschrijving van een scène die ze zelf verder mogen invullen. Dit leidt vaak tot veel dramatisch enthousiasme en hilariteit.
 

Professionele docenten

De maX Music workshopleiders die de Workshop Soap Acteren geven zijn ervaren, gediplomeerde theaterdocenten die op dagelijkse basis acteren, regisseren en doceren. Daarnaast selecteert maX Music de docenten op betrouwbaarheid en op het vermogen om enthousiasme over te dragen.

Prijs Soap Acteren Workshop

Deze workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 350 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

De DJ is een popster

Nog niet zo lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In de Workshop DJ / Mixen maken de deelnemers kennis met een professionele DJ, en leert men hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie krijgt de groep aan het dansen?

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Inhoud DJ Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte mixer, cd-spelers, versterker en speakers. De deelnemers experimenteren beurtelings met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song. Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee wordt geoefend is het scratchen en spinnen van een song, leuke sound effects, en goede beginnerstrucks om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen. Ten slotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een DJ Workshop van maX Music. Lees meer over maX Music.

Praktische details

Per workshopronde van 50-100 minuten kunnen er 10-30 deelnemers meedoen.

U als klant zorgt voor een ruimte op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt 1-3 dj-sets en muziek mee. Het aantal deelnemers dat u de workshop wilt laten volgen, beïnvloedt de hoeveelheid apparatuur die we meenemen en daarmee ook de prijs van de DJ Workshop.

Prijs DJ Workshop 

De DJ Workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.