Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Zang

Workshop Gregoriaans Zingen

Workshop Gregoriaanse Zang

Gregoriaans is recitatieve Latijnse zang in de christelijke kerk, die zich in de eerste eeuwen na Christus ontwikkelde.

Songwriting Workshop

'Bohemian Rhapsody' van Queen, 'Happy' van Pharell Williams; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt.

Musical Workshop

Veel jongeren kijken naar musicalfilms als Pitch Perfect of La La Land. Genoeg ingangen dus om jongeren zelf aan de gang te krijgen met deze kunstdiscipline.

Teamuitstapje

Bij maX Music moet u zijn voor een uniek en origineel teamuitstapje. Wij bieden een ruim aanbod aan creatieve workshops, voor ieder wat wils en op iedere gewenste locatie.

Muziek Workshops

Wilt u met een groep op een leuke en laagdrempelige manier zelf eens aan de slag met trommels, zang, rap, musical of dj-draaitafels?

Zang Workshop

Zang Workshop

Wilt u met uw groep een keer lekker samen zingen, laagdrempelig of juist eens goed de diepte in?

Kunst & Cultuur Project

Het eindproduct is bijvoorbeeld een videoclip met eigen songs of een Talent Night met optredens. Hebt u zelf een ander idee voor een project?

Workshop Carrousel

Kunstendag

Bij een Kunstendag of Workshop Carrousel van maX Music komen professionele artiesten naar uw school toe en verzorgen op uw eigen locatie kunst & cultuur workshops.

Song & Clip In 1 Dag

Song & Clip Project

In één dag een song of rap schrijven, opnemen met professionele apparatuur en ook nog een videoclip erbij? Dat kan toch nooit? maX Music doet het gewoon wel.

Muziekdag

Muziekdag Basisonderwijs

Onze Muziekdag is een totaalconcept op maat inclusief workshops, instrumenten, knutseltips, presentatie, rooster en benodigde techniek.

Abonneer op Zang