DJ/Mixen Workshop

Creëer je nieuwe remix

Nog niet eens zo heel lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In de DJ / Mixen Workshop maakt een groep jongeren kennis met een professionele DJ, en leren ze hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele draaitafels.

Inhoud DJ / Mixen Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte draaitefels / mixers en koptelefoons. De deelnemers experimenteren beurtelings met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song. Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee wordt geoefend is het scratchen en spinnen van een song; leuke sound effects, en goede beginnerstrucks om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen. Tenslotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd in een beurt voor elke deelnemer. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Hip-Hop Themadag

DJ/Mixen is – naast rapbreakdance en graffiti - een van de vier verschijningsvormen van de populaire hip-hop cultuur. De verschillende Hip-Hop workshops van maX Music kunnen worden gecombineerd in een Hip-Hop Themadag met een spetterende afsluitende presentatie.

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een DJ/Mixen Workshop van maX Music.

Wie regelt wat?

Per workshopronde van 50-100 minuten kunnen er 10-30 deelnemers meedoen van elk leerniveau.

Als klant zorg je voor een gewoon lokaal op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt 1-3 dj-sets en muziek mee.

Prijs DJ / Mixen Workshop

Boek de DJ / Mixen Workshop op je eigen locatie vanaf 369 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

De DJ is een popster

Nog niet zo lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In de Workshop DJ / Mixen maken de deelnemers kennis met een professionele DJ, en leert men hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie krijgt de groep aan het dansen?

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Inhoud DJ Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte mixer, cd-spelers, versterker en speakers. De deelnemers experimenteren beurtelings met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song. Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee wordt geoefend is het scratchen en spinnen van een song, leuke sound effects, en goede beginnerstrucks om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen. Ten slotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een DJ Workshop van maX Music. Lees meer over maX Music.

Praktische details

Per workshopronde van 50-100 minuten kunnen er 10-30 deelnemers meedoen.

U als klant zorgt voor een ruimte op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt 1-3 dj-sets en muziek mee. Het aantal deelnemers dat u de workshop wilt laten volgen, beïnvloedt de hoeveelheid apparatuur die we meenemen en daarmee ook de prijs van de DJ Workshop.

Prijs DJ Workshop 

De DJ Workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

DJ Workshop

DJ-en / mixen is – naast Rap, Breakdance en Graffiti - een van de vier verschijningsvormen van de populaire hip-hop cultuur. Nog niet zo lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In de DJ Workshop maken de kinderen kennis met een professionele DJ en leert men hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur.

De DJ Workshop kan ook deel uitmaken van een langer Hip-Hop Project of een Muziekdag.

Inhoud DJ Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte draaitafels en koptelefoons.

De kinderen experimeneteren in tweetallen met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song. Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.
 

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee wordt geoefend is het scratchen en spinnen van een song; leuke sound effects, en goede beginnerstrucks om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen. Tenslotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd in een beurt voor elke deelnemer. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een DJ/Mixen Workshop van maX Music.

Praktische details

Voorafgaand aan de workshop zorgt u voor een gewoon lokaal op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt de benodigde apparatuur en muziek mee.

Per DJ Workshop kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 6.

Prijs DJ Workshop

De DJ Workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 670 euro (inclusief reiskosten). Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.