fbpx Volwassenen | maX Music Overslaan en naar de inhoud gaan
loading...

Volwassenen

Silent Disco voor Volwassenen

Silent Disco

Wellicht heb je het wel eens gezien op een festival: een groep mensen met koptelefoons op terwijl er in de ruimte geen muziek te horen is. De deelnemers dansen, zingen en gaan zelfs helemaal uit hun dak. Het is als buitenstaander bijzonder en grappig om te zien. Een ding is duidelijk: het plezier straalt er vanaf! Maar wat is daar nou zo leuk aan?

Online Conferentie Act ZOOMPH

Extra dimensie aan video conferencing

Werkend Nederland heeft ineens de mogelijkheden van Zoom, Google Meet, Microsoft Teams en andere video conferencing apps ontdekt en heeft er in deze corona periode mee leren werken. Het blijven natuurlijk lange werkdagen in je eentje thuis.

maX Music ervaart dit zelf ook en vindt het van belang dat we de thuiswerkdagen efficiënt, productief en enthousiast kunnen blijven houden. ZOOMPH is in het leven geroepen om jouw online meetings veel mooier, interactiever, muzikaler en 'woordevoller' te maken.

Alles over Graffiti en hoe kan jouw groep daarmee aan de slag

introductie

Graffiti workshops... creatief, origineel, leerzaam en (vooral) leuk

Een teamuitje, inspiratiesessie of andere evenement krijgt een hip en origineel tintje met een Graffiti Workshop voor volwassenen, jongeren of kinderen. Maar wie denkt dat graffiti tekenen iets van de laatste decennia is, heeft het mis. De allereerste graffiti tekeningen dateren al uit de prehistorie.

Ukelele Workshop voor volwassenen

Ukelele Workshop

Uke-wattes? Je kent ze wel, die kleine kleine gitaartjes met hoge klank waardoor je gelijk op vakantie wil naar Hawaii.

Abonneer op Volwassenen