Uiteenlopende talenten vormen samen één resultaat

Het eindproduct is bijvoorbeeld een videoclip met eigen songs of een Talent Night met optredens. Heb je zelf een ander idee voor een project? Neem vooral contact op, want we denken graag mee.

Voorbeeld 1: Videoclip met diverse kunstuitingen

Na workshops Songwriting en/of Rap worden zelfgeschreven songs van de deelnemers professioneel opgenomen. 

Andere groepen deelnemers werken tegelijkertijd aan video-opnames, danschoreografieën en/of beeldende kunstuitingen zoals een graffiti wand. 

Het eindproduct van dit project is een videoclip waarin diverse kunstuitingen thematisch op elkaar aansluiten en waarin jouw school of organisatie van een creatieve kant wordt laten zien. 

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Voorbeeld 2: Videoclip met geschiedenisthema

Een vakoverstijgend project over meerdere dagen. maX Music verzorgt songwriting en theater workshops verspreid over meerdere dagen die samen moeten leiden tot een videoclip met zelf geschreven songs en theater-sketches die 70 jaar geschiedenis illustreert met bijvoorbeeld diverse muziek-, beeld- en kledingstijlen.

Voorbeeld 3: Talent Night met eigen songs

Na workshops Songwriting en Rap krijgen de deelnemers Zang Workshops bij hun zelfgeschreven songs. Direct hierna worden de songs professioneel opgenomen. De opnames worden door maX Music ge-edit, gemixt en gemasterd. Een volgende stap in het project zijn Choreografie / Dans Workshops bij de zelfgeschreven songs. Nu zijn de deelnemers klaar voor hun performance op de afsluitende Talent Night

Professionele artiesten

Alle workshops van maX Music worden verzorgd door professionele en enthousiaste artiesten. Door hun grote ervaring met diverse doelgroepen krijgen ze elke groep mee.

Prijs Kunst & Cultuur Project

De prijs van een Kunst & Cultuur Project hangt onder meer af van het aantal deelnemers en het aantal workshops dat je per groep wilt inzetten.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.