Linedance Workshop

...is dat niet iets voor cowboys of bejaarden? Zeker niet, Linedance is weer helemaal hip & happening, zeker nu het ook steeds meer op popmuziek wordt uitgevoerd.
Vervang die 'Yee Haaw' dus maar voor een 'Oh Yeah'

 

Wil je jouw groep eens goed in beweging krijgen, en is een Salsa Workshop net 'een brug te ver'? Boek de Linedance Workshop van maX Music, en je bent verzekerd van een leuke en energieke groepsactiviteit.

 

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Inhoud workshop

De workshop start rustig met een linedance warming-up zodat alle deelnemers kunnen wennen.

Vervolgens worden er verschillende routines (series van passen en bewegingen) aangeleerd, waaronder natuurlijk de typische hak-teen bewegingen.

De moeilijkheidsgraad passen we ter plekke aan de groep en de beschikbare tijd aan. Het mooie aan line dance is; ervaren of onervaren danser, jong of oud: iedereen kan meedoen.

En of je nu gaat linedancen als teambuilding activiteit of tijdens je bruiloft, voor je het weet staat jouw hele groep te swingen met een lach op het gezicht.

...image
...image
...image
...image
...image

Praktische details

Aan de Workshop Linedance kunnen max 30 deelnemers tegelijkertijd meedoen.

De workshopruimte dient minimaal 7 bij 8 meter te zijn, en goed geventileerd. De Workshop Linedance duurt 45-90 minuten, afhankelijk van jouw wensen.

De workshopleid(st)er neemt zelf muziek en geluidsversterking mee.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Prijs Linedance Workshop

Deze workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 350 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.