Maak jullie eigen videoclip

Wil je eens iets bijzonders beleven met je collega's waarover nog lang wordt doorgepraat? Boek dan bij maX Music een Zang of Rap Workshop met audio- en/of video-opnames.

Jullie krijgen dan een onvergetelijke groepsactiviteit en een tastbaar eindproduct. Je kunt het resultaat zelfs gebruiken als videogroet voor jullie relaties.

Corona-proof
In corona-tijden kan de song ook op afstand worden gemaakt met filminstructies en script van maX Music.

Song & Clip Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Corona: Home Isolation / Escape Video

Kan de activiteit niet fysiek samen plaatsvinden, bijvoorbeeld door maatregelen of besmettingen?  Dan kunnen we het Song & Clip project ook online uitvoeren.

In Zoom of Teams verzamelen we om samen aan de slag te gaan en schrijven we de tekst van de song. Wanneer er een grote groep deelneemt, gaan de deelnemers uiteen in groepjes in een aparte online "breakout" ruimte om een gedeelte van de tekst te schrijven. 

Na het schrijven van de tekst, gaan de deelnemers aan de slag met het opnemen van de audio en video. De deelnemers krijgen een script met instructies mee over opnemen van hun stukje zang/rap en/of videosketch. Dit kan gewoon met de eigen mobiele telefoon.

Aan het einde sluiten we het project gezamenlijk af. maX Music verzamelt alle beeld- en audiomateriaal en monteert dit uitgebreid tot een mooie videoclip. 

...image
...image
...image
...image
...image
...image

Inhoud workshop (op locatie)

Normaliter voeren wij de Song & Clip op locatie uit. Jouw groep gaat onder professionele begeleiding een eigen tekst schrijven op een bekende melodie. Zo ontstaat jullie eigen teamlied. De workshopleider leert jullie dit lied aan met veel energie en zo mogelijk meerstemmig. 

De workshop is voor iedereen geschikt, en de deelnemers hoeven geen zangervaring te hebben.

Je kunt deze workshop ook volgen zonder zelf aan de slag te gaan met het schrijven van een tekst. Een professioneel artiest geeft jullie groep een zangworkshop en leert jullie een bestaande song aan.
We gebruiken een eigentijdse song of we passen op verzoek een song aan op de organisatie of een thema.

Audio en/of video-opnames

In het tweede deel van de workshop - zo nodig na een pauze - kan het resultaat worden opgenomen met apparatuur die we meebrengen. Naderhand bewerken we alle audio- en video-opnames tot een spetterend resultaat dat we digitaal aanleveren. Jullie beslissen dan zelf of en waar je het publiceert.

Optioneel: Presentatie
De workshop kan ook worden afgesloten met een optreden voor bijvoorbeeld bekenden, collega's, etc. De workshopleider van maX Music begeleidt hierbij de groep. Eventueel kan deze presentatie op een andere dag.

Professionele begeleiding

De workshopleiders van maX Music zijn ervaren, professionele artiesten die zorgvuldig zijn geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Jullie zijn daarom verzekerd van succes met een evenement van maX Music.

Song & Clip Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Praktische details

De songwriting of zang workshop duurt 60-90 minuten, afhankelijk van jullie wensen. Audio of video-opnames duren ongeveer 60 minuten. Wilt u zowel audio- als video-opnames, dan duurt dit tweede deel van de workshop 60-90 minuten. Er kunnen 15-200 personen tegelijkertijd aan het hele programma deelnemen. maX Music kan zelfs een professionele studio reserveren, zo mogelijk in jouw regio.

Ook kan maX Music de workshop op jullie eigen locatie verzorgen. Jullie zorgen dan voor een ruimte op de begane grond met een stopcontact en stoelen voor de deelnemers. maX Music neemt de benodigde instrumenten en apparatuur mee.

Song & Clip Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs Song & Clip

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Reacties

Het bedrijf Psion over de samenwerking met maX Music:
"Dank aan jullie zeer professionele team voor de geweldige workshop... Ondanks onze 'angst' vooraf was dit een van de beste team evenementen die we ooit hebben gehad!"

Nedtrain: "Het resultaat is binnen en superleuk... een mooie weergave van een fijn afscheid van onze directeur!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.