Bij maX Music geven we workshops met als doel het stimuleren van creativiteit. Soms is de beleving het doel, en op andere momenten is de kunstzinnige werkvorm een middel om tot andere doelen te komen zoals het beter samenwerken van een team in een organisatie. Hiervoor heeft maX Music een Team Training met theateroefeningen.

De creatieve invalshoek maakt de drempel laag voor alle deelnemers, en voor men het weet is men actief met elkaar bezig, wordt er gelachen en worden er onverwachte resultaten geboekt.

Enkele organisaties die eerder tot tevredenheid een Team Training van maX Music boekten zijn bijvoorbeeld Groene Hart Ziekenhuis en Sheraton Amsterdam Airport Hotel. 

Team Training - ook beschikbaar voor Jongeren

Team Onder Druk

Veel organisaties en teams voelen de druk van de huidige economische situatie; er wordt meer van medewerkers gevraagd. Als manager wil je dat jouw medewerkers de inhoudelijke kant van de verandering aanvaarden, maar tegelijkertijd heb je oog voor de emotionele en praktische impact die de verandering binnen de organisatie op jouw medewerkers kan hebben. 

De Team Training van maX Music zorgt voor positiviteit en inspiratie in jouw team. Met theateroefeningen wordt gewerkt aan de interactie tussen de teamleden en de versterking van de eigen kracht van de deelnemers. Iedere Team Training is maatwerk. Samen met jou stellen we doelen en plannen we een positief en effectief traject.

...image
...image
...image
...image
...image

Voorbeeld: Toegepaste Improvisatie

Speelse improvisatie-oefeningen kunnen deel uitmaken van een Team Training. Hierbij moet men snel samenwerken, creatief zijn en op elkaar voortbouwen om de oefeningen voor een publiek tot een goed einde te brengen. Dit kan de volgende resultaten hebben op het werkgedrag van de deelnemers:

  • Men accepteert dat verandering een constante is. Men gaat soepel en rustig met verandering en toekomstige onzekerheid om
  • De blik wordt ruimer in situaties onder druk. Men accepteert de situatie, ziet meer mogelijkheden en minder problemen
  • Men wordt een betere team player, laat de ander schitteren en gebruikt elkaars ideeën en vaardigheden
  • Men heeft meer onderling contact en is minder 'in het eigen hoofd'. Hierdoor werkt men effectiever en is men meer afgestemd op de ander
Team Training - ook beschikbaar voor Jongeren

Casus: ‘Oud Zeer’

Aanleiding: Team Facilitaire Dienst van een internationaal bouwbedrijf. In de afgelopen 15 jaar zijn er in het team meerdere nare conflicten opgetreden die zorgden voor ruzies en een negatief beeld van de dienst binnen de organisatie.
Doel: Effectiever en duurzamer samenwerken, ‘oud zeer’ bespreekbaar maken, en op een goede manier samenwerken en communiceren
Training: Actieve en soms speelse oefeningen die inzicht gaven in hoe de groep het team-management ervoeren. Daarnaast het begeleiden van gesprekken door een neutrale gespreksleider. Het management werd vervolgens gecoacht op het positief beïnvloeden van de dynamiek in het team.
Resultaat: ‘Oud zeer’ kreeg een plek. Handvatten werden aangereikt en geoefend. Afspraken voor de toekomst werden gemaakt. 

Uitgebreidere casussen kunnen wij je op aanvraag toesturen.

Team Training - ook beschikbaar voor Jongeren

Professionele Begeleiding

De workshops en trainingen van maX Music worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde docenten. Deze trainers worden met zorg geselecteerd op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je voor maX Music kiest.
Een workshopleidster in de Team Training is Annet die al vele groepen trainde en vele groepssessies faciliteerde. Haar opleiding tot dramatherapeut gaf haar de professionaliteit in het gebruiken van theater als middel om met groepen mensen te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, kracht en zelfvertrouwen.

Team Training - ook beschikbaar voor Jongeren

Prijsopgave Team Training

De Team Training haal je in huis vanaf 700 euro exclusief btw.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De locatie van de Team Training kan mede bepalend zijn voor de houding van de deelnemers en het resultaat. Graag bepalen we de locatie dan ook in goed overleg.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.