Telefoonhoesjes ontwerpen

Waar muziek en dans al snel tot de verbeelding spreken is het een grotere uitdaging om jongeren te interesseren voor beeldende kunst. Bij maX Music proberen we met kunst & cultuur workshops aan te sluiten op de belevingswereld van jongeren. Uit die gedachte is de Workshop Mobielhoesjes Maken voortgekomen. 

Mobielhoesjes Maken Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Inhoud Mobielhoesjes Maken Workshop

Een groep jongeren gaat onder begeleiding aan de slag met diverse materialen om zo voor ieder een hoesje te maken voor de eigen mobiele telefoon, of een ander accessoire.

De deelnemers doen zo ervaring op met het gevoel en visuele aspect van diverse materialen zoals leer, rubber (bijvoorbeeld auto- en fietsbanden) en kunststoffen.

Vervolgens stellen ze met verschillende technieken zoals knippen, plakken en graffiti spuiten zelf een kunststukje samen dat ze mee naar huis kunnen nemen en zelfs praktisch kunnen gebruiken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele kunstenaars

De workshop wordt gegeven door een professioneel beeldend kunstenares met veel ervaring met cultuureducatie. De workshopleiders bij maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner, ook voor deze Workshop Mobielhoesjes Maken.

Jongeren Mobielhoesjes Maken Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Praktische details

De workshopleiders van maX Music verzorgen de workshop op jouw locatie, in een BeVo lokaal of een groot ander lokaal met tafels, stoelen voor alle deelnemers. De workshopleiders nemen zelf de benodigde materialen en hulpmiddelen mee, voor zover niet aanwezig op jouw locatie.

Doelgroep
De Workshop Mobielhoesjes maken beslaat 2 lesuren, en wordt per workshopronde aan max. 30 jongeren gegeven van alle leeftijden en onderwijstypen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. De workshop kan vallen onder CKV, Beeldende Vorming, en Handenarbeid.

Jongeren Mobielhoesjes Maken Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Prijs Mobielhoesjes Maken Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 450 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.