Steppen op stuntsteps

Je ziet ze overal; die kleine stepjes waarmee kinderen heerlijk rondscheuren over de stoep en het schoolplein. Maar er is meer mogelijk dan alleen steppen en vooruit komen.

Stuntsteppen gaat over doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, je grenzen verleggen, vallen en opstaan en plezier hebben.

Wij komen met de stuntsteps en bescherming naar jullie locatie voor een workshop aan een hele groep kinderen.

Wat is een stuntstep?
Een stuntstep is steviger dan de veelgeziene vouwstep. Daarom is deze beter geschikt voor special tricks wheely of de pogo.
Ook het stuur van een stuntstep is om deze reden niet verstelbaar.
Verder zijn de wielen van een stuntstep kleiner zodat je beter kunt versnellen.
Wel kun je verschillende maten stuntsteps kopen, en heb je keuze uit diverse materialen.

Kinderen Workshop Stuntsteppen - ook beschikbaar voor Jongeren

Inhoud Workshop Stuntsteppen

De workshop start met een introductie over wat er allemaal mogelijk is, en over veiligheid. Waar zet je je voeten neer, waar plaats je je handen en hoe moet je steppen / remmen.

De eerste oefening van de workshop is vaak een slalom oefening. Hiermee bepalen we het niveau van de deelnemers, en stemmen we de vervolgoefeningen af.

Special tricks

Meegenomen obstakels gebruiken we voor gevarieerde en uitdagende oefeningen. Special tricks die we vaak behandelen zijn de bunny-hop en de tailwhip.

In de bunny-hop komen beide wielen van de grond af, oftewel een sprong.

Bij de tailwhip sprong laat je het deck een heel rondje laat draaien om er vervolgens weer op te landen. Mochten de deelnemers dit te makkelijk vinden gaan we door met wat moeilijkere tricks zoals de 180, 360, barspin en fakie.

We geven de deelnemers wat laatste tips en nog een kleine demonstratie van wat gave tricks door de workshopleiders.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professionele workshopleiders

De Workshop Stuntsteppen wordt verzorgd door workshopleiders die zelf vele jaren ervaring met stuntsteppen hebben. Ze willen hun passie graag overbrengen op anderen, en het toegankelijk maken voor kinderen.

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jullie activiteit.

Kinderen Workshop Stuntsteppen - ook beschikbaar voor Jongeren

Wie regelt wat?

De klant zorgt voor een terrein in de buitenlucht van minimaal 30 bij 15 meter in oppervlakte met een zo vlak mogelijke ondergrond, zoals asfalt of tegels zonder veel hoogteverschil. Het plein dient schoongeveegd te zijn en daarmee vrij te zijn van zand en takjes, zodat de stepwieltjes niet worden gehinderd.

Het schoolplein mag obstakels hebben, zoals bomen of banken. Bij neerslag dient er een back-uplocatie beschikbaar te zijn die overdekt is, zoals de sport- of gymzaal. De deelnemers dienen gemakkelijke kleding te dragen en platte schoenen. Rokjes en hakken zijn niet handig.

De workshopleider neemt overige benodigdheden mee, waaronder verplaatsbare obstakels, maximaal 30 stuntsteps, en professionele hoofd-, knie- en elleboogbescherming.

Houd rekening met geluidsoverlast.

Kinderen Workshop Stuntsteppen - ook beschikbaar voor Jongeren

Prijs Workshop Stuntsteppen

Boek de Workshop Stuntsteppen op jullie eigen locatie vanaf 405 euro. Onze prijzen zijn inclusief materiaal- en reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten, en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave, snel via het formulier op deze pagina of uitgebreid via de Contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.