Een zangles voor de hele groep

The Voice, X-Factor, So You Think You Can Dance; de ene talentenjacht na de andere schiet voorbij op televisie. En na wereldwijde ontdekkingen van nieuwe artiesten via YouTube proberen velen ook via Internet hun talenten te ventileren. Iedereen lijkt beroemd te kunnen worden, maar eerst moet er worden geoefend!

Stoomcursus zang & dans
In de Zang&Dans Workshop ervaren de deelnemers hoe het is om deel uit te maken van een popgroep. Binnen 1 a 2 uur geven twee workshopleiders een stoomcursus waarin wordt toegewerkt naar een presentatie waarbij de deelnemers zingen en dansen!

Zang & Dans Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Ervaren docenten

De workshops van maX Music worden verzorgd door professionele en enthousiaste artiesten met didactische kennis en ervaring. Deze artiesten zijn zelf actief in dansgroepen, doen mee met shows en vinden het daarbij leuk om hun skills te delen met anderen.

De workshopleiders van maX Music zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een workshop van maX Music.

...image
...image
...image
...image
...image

Verloop Zang & Dans Workshop

Na een spetterende openingsong van X6 worden de deelnemers opgewarmd met wat stemoefeningen. Vervolgens leert de groep de verschillende stemmen uit een bekende song. Als de zang onder de knie is, wordt de bijbehorende danschoreografie aangeleerd. Tenslotte worden zang en dans gecombineerd in een wervelende performance.

Grote groepen
Een grote groep kan ook worden opgesplitst in een zangteam en een dansteam die onafhankelijk van elkaar worden getraind door de workshopleidsters. Aan het eind van de workshop presenteren de teams samen dezelfde song.

Jongeren Zang & Dans Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Prijs Zang & Dans Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 265 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.