Tijd voor team building

Mede door corona zijn we veel meer thuis gaan werken. Dat betekent minder gesprekken bij de koffieautomaat. Je raakt steeds meer het zicht kwijt op jouw collega's en het mentale welzijn van jouw team. Als er ooit een goed moment voor teambuilding is, dan is het nu.

Online programma
maX Music herkent deze situatie en zet zich in met een online workshopaanbod. Deze creatieve en kunstzinnige workshops herstellen de verbinding tussen teamleden, of zorgen simpelweg voor een welkome onderbreking van de sleur.

Inhoud Workshops Online

Het team ontmoet onze enthousiaste workshopleider binnen een online omgeving zoals MS Teams, Google Meet of Zoom.

De workshopleider introduceert zichzelf en geeft een korte demonstratie. Hierdoor wordt er al enthousiasme overgedragen aan het team.

De deelnemers worden gemotiveerd om samen iets kunstzinnigs en creatiefs te maken; een eigen song, een theater scene, een kunstwerk, etc.

In subgroepen aan de slag
Deelgroepen worden gecreëerd in break out rooms, waarin ook deelopdrachten gemaakt worden.

Deze creatieve opdrachten kunnen met gemak worden uitgevoerd vanuit huis.

Er wordt gebruik gemaakt van materialen die omhanden liggen, of van computersoftware die makkelijk toegankelijk is.

...image
...image
...image
...image

Reflectie en eindresultaat
Aan het einde van de workshop heeft het team samen met de workshopleider een eigen beat, game, rap of kunstwerk gecreëerd.

De opdrachten worden door onze workshopleider beluisterd en bekeken. Hij geeft extra tips en tricks om de deelnemers verder te helpen. Hiermee kan het team zo mogelijk  ook na de workshop mee verder werken, om hun gecreëerde werk tot in de puntjes te perfectioneren.

Praktische details

De Online Workshops worden verzorgd via het online meeting platform Zoom of Google Meet. In overleg is het ook mogelijk om binnen andere platformen te werken; bijvoorbeeld binnen het werkdomein van jullie organisatie of team.

Virtuele workshopruimte
maX Music stuurt voorafgaand aan de workshop een unieke link of uitnodiging naar de leden of de manager van het team. Deze kan vervolgens worden gedeeld met de groep. Zo ontmoeten de groep en de workshopleider elkaar in onze virtuele workshopruimte.

Prijs Workshop Online

Een Online Workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 250 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.