Zingen vol passie en expressie

Veel jongeren kijken naar musicalfilms als Pitch Perfect of La La Land. Genoeg ingangen dus om jongeren zelf aan de gang te krijgen met deze kunstdiscipline.

In de Musical Workshop van maX Music leert een groep jongeren zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

Musical Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Wat typeert een musical?

Musical is een vorm van theater die zang en dans combineert met gesproken dialogen. De emoties en het verhaal zelf worden samengebracht met woorden, muziek, bewegingen en technische aspecten zoals het decor en de belichting.

In deze Musical Workshop ligt de nadruk op het combineren van spel en zang, en in iets mindere mate dans. Ben je juist geïnteresseerd in het dansen in Musicals, kijk dan naar onze Workshop Musical / Showdance.

Theaterdag
De Musical Workshop kan deel uitmaken van een Theater Themadag waarbij meerdere groepen workshops krijgen toewerken naar een gezamenlijke voorstelling.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De maX Music workshopleiders die de Musical Workshop geven zijn ervaren, gediplomeerde theaterdocenten die op dagelijkse basis acteren, regisseren en doceren. Daarnaast selecteert maX Music de docenten op betrouwbaarheid en op het vermogen om enthousiasme over te dragen.

Jongeren Musical Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Musical Workshop op je locatie, bijvoorbeeld in een groot lokaal met alleen stoelen. Er is minimaal 3 vierkante meter vrije ruimte per deelnemer. De workshopleider neemt zelf een keyboard / elektrische piano mee, voor zover niet aanwezig op de locatie. De tijdsduur van de workshop is flexibel, en is meestal tussen de 50 en 100 minuten.

Er kunnen maximaal 25 jongeren meedoen aan de Musical Workshop. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes.

De workshop is geschikt voor alle leeftijden in het vmbo, havo en vwo. De workshop kan vallen onder CKV, Muziek en Drama.

Jongeren Musical Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Prijs Musical Workshop

Boek de Musical Workshop op je eigen locatie vanaf 290 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.