Toveren met zand op een speciale lichttafel; je ziet het af en toe op televisie bij grote evenementen. Met de Workshop Zand Toveren van maX Music kun je deze magische kunstvorm zelf eens uitproberen met jouw groep kinderen. Met enkele eenvoudige technieken, fantasie en creativiteit blijkt er van alles mogelijk.

De workshop kan deel uitmaken van een Afrika Project.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Workshop Zand Toveren - ook beschikbaar voor Volwassenen & Jongeren

Inhoud Workshop Zand Toveren

Tijdens de Workshop Zand Toveren gaan groepjes van 2/3 deelnemers aan de slag met een speciale lichtbak en fijn zand. Na een instructie van de workshopleider experimenteren de deelnemers met diverse technieken en werken ze toe naar een kort verhaal met diverse tekeningen die zo mogelijk in elkaar overlopen door onderdelen met minimale aanpassingen een nieuwe functie te geven.

Aan het eind van de Workshop Zand Toveren presenteren de groepjes beurtelings hun creaties op de lichtbak die met een camera op het aanwezige scherm is aangesloten. De videocamera neemt de presentaties ook op en deze krijg je achteraf om bijvoorbeeld op een website en/of social media te plaatsen.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleider van maX Music is een professioneel artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Workshop Zand Toveren van maX Music.

Kinderen Workshop Zand Toveren - ook beschikbaar voor Volwassenen & Jongeren

Wie regelt wat? 

De workshopleider van maX Music verzorgt de Workshop Zand Toveren op jullie locatie. De opdrachtgever verzorgt een ruimte waarin minimaal 5 'blokken' kunnen worden gevormd met elk 2-3 tafels en 2 stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren / haspels van de school zijn altijd handig. Houd er rekening mee dat er met zand wordt 'gemorst' en dat er wat zal achterblijven op de vloer.

De opdrachtgever verzorgt in de ruimte een groot scherm waarop onze videocamera kan worden aangesloten met hdmi, component of compositie video. De workshopleider neemt max. 10 speciale lichtbakken mee, en het benodigde zand. 

Doelgroep
De Workshop Zand Toveren beslaat 90 tot 120 minuten, en wordt aan maximaal 30 kinderen per workshop gegeven. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf groep 6. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Kinderen Workshop Zand Toveren - ook beschikbaar voor Volwassenen & Jongeren

Prijs Workshop Zand Toveren

De Workshop Zand Toveren voor uw groep haal je in huis vanaf 480 euro. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog leuker en sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.