Workshop Zandtoveren

Gezien op televisie? Vertel nu jullie eigen verhaal met zandtekeningen die jullie 'toveren' op speciale lichttafels. Met de Zandkunst Workshop van maX Music kun je deze magische kunstvorm zelf eens uitproberen met jouw groep. Met enkele eenvoudige technieken, fantasie en creativiteit blijkt er van alles mogelijk.

Zandkunst Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Zandkunst Workshop

Tijdens de Zandkunst Workshop gaan groepjes van 2/3 deelnemers aan de slag met een speciale lichtbak en fijn zand. Na een instructie van de workshopleider experimenteren de deelnemers met diverse technieken. Ze werken toe naar een kort verhaal met diverse tekeningen die zo mogelijk in elkaar overlopen door onderdelen met minimale aanpassingen een nieuwe functie te geven.

Videoresultaten
Aan het eind van de workshop presenteren de groepjes beurtelings hun creaties op de lichtbak die met een camera op het aanwezige scherm is aangesloten. De videocamera neemt de presentaties ook op en deze ontvang je achteraf om bijvoorbeeld op een website en/of social media te plaatsen.

...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleider van maX Music is een professioneel artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Zandkunst Workshop van maX Music.

Volwassenen Zandkunst Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Zandkunst Workshop op jouw locatie. Jij als opdrachtgever verzorgt een ruimte waarin minimaal 5 'blokken' kunnen worden gevormd met elk 2-3 tafels en 2 stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren / haspels zijn altijd handig. 

Houd er rekening mee dat er met zand wordt 'gemorst' en dat er wat zal achterblijven op de vloer. Je verzorgt in de ruimte een groot scherm waarop onze videocamera kan worden aangesloten met hdmi, component of composite video. De workshopleider neemt max. 10 speciale lichtbakken mee, en het benodigde zand. 

De Zandkunst Workshop beslaat 60-90 minuten, en wordt aan maximaal 30 deelnemers tegelijkertijd per workshop gegeven.

Volwassenen Zandkunst Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Zandkunst Workshop

De Zandkunst Workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 590 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.