Een concert op school

Tijdens dit “Meespeelconcert” nemen we basisschool leerlingen mee naar de jungle van Jaap Slingeraap. Daar maken we jungle-geluiden met onze instrumenten en die nemen we zelfs op. 

Echte artiesten komen met instrumenten en geluidsversterking naar jullie locatie om concerten te geven waarin de kinderen zelf ook een rol krijgen.

Interactief programma

Een aantal kinderen mag op het podium mee komen spelen op de instrumenten, en zo krijgt de hele zaal inzicht in de rol van de verschillende instrumenten in een band.

Daarnaast leert Jaap Slingeraap de leerlingen iets over het klimaat;  hoe belangrijk bomen zijn, dat bananen niet voor niets krom zijn en waarom je vrolijk wordt van buitenspelen en rondslingeren.

Een gezellig en interactief programma met spelenderwijs veel weetjes over muziekmaken.

Het meespeelconcert kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven, en voor grote groepen leerlingen ineens (zie ook de video). Zo kunnen we op 1 dag volledige basisscholen bedienen.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Aanvullende workshops

Het meespeelconcert kan worden uitgebreid met workshops per klas. Zo krijgen alle kinderen de mogelijkheid om - na het kijken - ook zelf de instrumenten uit te proberen en samen muziek te maken.

Wie regelt wat?

De school verzorgt een grote ruimte zoals gymzaal of aula met voldoende presentatieruimte en zitruimte. maX Music verzorgt de artiesten, de instrumenten en - zo nodig - de geluidsversterking.

Prijs Meespeelconcert

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.