Muziek en elektronica gaan tegenwoordig hand in hand. Het DJ-en, het samplen en loopen van sounds is erg populair. maX Music omarmt deze nieuwe media om creativiteit te stimuleren, zo ook met de Air Drums Workshop.

Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud Air Drums Workshop

De workshopleider van maX Music komt met een auto vol instrumenten naar jullie locatie, en laat jullie groep ervaren hoe een popsong kan worden opgebouwd door het inspelen en inzingen van diverse lagen.

Beats, baslijnen en andere samples kunnen worden afgespeeld en bewerkt met de speciale ‘air drums’, bijzondere infrarood apparaten die reageren op handbewegingen van de deelnemers.

Vervolgens kunnen er melodieën worden toegevoegd met onder meer een synthesizer. Eigen teksten en zanglijnen kunnen worden ingezongen waardoor de eigen popsong echt vorm krijgt, en kan worden gepresenteerd.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De workshopleiders  van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Air Drums Workshop van maX Music.

Volwassenen Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Wie regelt wat?

De Air Drums Workshop beslaat 60 tot 120 minuten en wordt in groepsverband gegeven voor alle leeftijden. De workshop is aan te passen op speciale thema's en projecten.

Jullie zorgen zelf voor een ruimte op de begane grond met aan de ene kant een halve kring met stoelen en aan de andere kant een aantal blokken met tafels met pennen en papier voor enkele groepjes deelnemers. De workshopleider neem zelf de benodigde instrumenten en apparatuur mee. 

Volwassenen Air Drumming Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs Air Drums Workshop

Deze workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 415 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.