Elektronisch drummen met jullie groep

Muziek maken op een echt instrument is een magische ervaring. Helemaal als je dat nog niet eerder hebt gedaan.

In de Workshop Elektronisch Drummen mag een hele groep jongeren plaatsnemen achter echte elektronische drumstellen. Ze leren zelf ritmes spelen en met bekende popsongs meedrummen.

Bekijk ook onze andere slagwerk workshops zoals Djembe, Cajon, en Latin Percussie.

Jongeren Elektronisch Drummen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Inhoud workshop

De deelnemers maken kennis met een enthousiaste drummer die voor de klas op een eigen drumstel verschillende ritmes voorspeelt. Tegelijkertijd geeft hij eenvoudige instructies via een microfoon.

Elke deelnemer hoort de workshopleider spelen en vertellen op de eigen koptelefoon. Ook hoort elke deelnemer zichzelf spelen (en niet de buurman).

De lesmethode werkt met kleuren en links-rechts instructies; zo eenvoudig dat vrijwel iedereen het zo oppakt. En dan is het heerlijk zelf meespelen met eigentijdse hitsongs.

Een tweede workshopleider loopt rond om waar nodig aanvullend persoonlijke instructies te geven.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De docenten van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring, en ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.

Je bent daarom verzekerd van succes met een Workshop Elektronisch Drummen van maX Music.

Lees meer over de mensen achter maX Music.

Doelgroep

De workshop is geschikt voor alle leeftijden en leerniveaus. We passen steeds de moeilijkheidsgraad van de workshop aan de deelnemers aan.

De workshop duurt minimaal 30 en maximaal 90 minuten, en kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep van max. 22 jongeren.

Wie regelt wat?

De twee workshopleiders nemen zelf max. 22 elektrische drumstellen mee. Houdt rekening met lichte geluidsoverlast (de drumstellen worden alleen via koptelefoons versterkt).

Jullie als klant zorgen voor een groot, leeg lokaal op de begane grond zonder tafels en stoelen.

Jongeren Elektronisch Drummen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen

Wat kost dat?

Boek een Elektronisch Drummen Workshop op jullie eigen locatie vanaf 760 euro. Dit bedrag is inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten, en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Cultuurkaart acceptant

maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Lees onze blog over wat je kunt doen met de Cultuurkaart.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.