De hele dag worden we overspoeld met geluiden; op straat, op school, en in de media. Gelukkig filtert ons brein veel informatie weg zodat we niet continu in opperste staat van paraatheid hoeven te zijn. Pas als we iets verrassends horen, wordt onze aandacht getrokken.

In de Live Looping workshop ervaren de deelnemers hoe geluiden beelden kunnen oproepen, en hoe bestaande beelden door geluiden kunnen worden ondersteund of juist gemanipuleerd.

Volwassenen Live Looping Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Geluiden opnemen

Door het opnemen, stapelen en loopen (continu herhaald afspelen) van geluiden en beelden met speciale apparatuur creëren de deelnemers geluids- en beeldcollages zoals de soundbites van DWDD. Zo wordt bijvoorbeeld een team remix gemaakt met de geluiden van pennen, tassen, telefoons, etuis, papieren, etc. Ook wordt getracht emoties en sferen zoals verdriet of spanning vast te leggen met klanken van diverse voorwerpen.

Beelden manipuleren

Ten slotte maken de deelnemers een soundtrack bij een kort filmpje van de workshopleider. Bij voldoende tijd kunnen de deelnemers het filmpje ook zelf maken en/of kunnen er verschillende soundtracks bij het filmpje worden gemaakt om de beelden steeds een andere betekenis te geven.

...image
...image
...image
...image

Professionele workshopleiders

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten die goed met groepen kunnen omgaan. De workshopleiders worden zorgvuldig geselecteerd op enthousiasme, bekwaamheid en betrouwbaarheid. Zo ben je verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw evenement, training of uitje.

Praktisch
De Live Looping Workshop beslaat 90 tot 120 minuten. De workshop is gemakkelijk aan te passen op speciale thema's en projecten.

De klant zorgt voor een ruimte met met tafels en stoelen, het is belangrijk dat de deelnemers in een halve kring kunnen zitten. In de ruimte dient een een groot scherm met hdmi-aansluiting en aangesloten speakers aanwezig te zijn.
De workshopleider neemt geluidsversterking en verdere benodigdheden mee.

Volwassenen Live Looping Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Live Looping Workshop

Je haalt de workshop in huis vanaf 485 euro (incl. reiskosten en exclusief btw).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.