Muurdecoratie creëren met speciale muurverf

Ben je klaar met dat saaie beton bij je locatie? Dan is het misschien wel tijd voor kunst en kleur! In een workshopreeks Muurschilderen van maX Music gaat jouw groep onder onze professionele begeleiding de muren te lijf met hun creativiteit.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Bekijk ook onze andere beeldende workshops voor jongeren.

Inhoud Workshopreeks

Jouw groep wordt verdeeld over 8 groepjes van 3 deelnemers. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een deel van een muur of pilaar.

  • Les 1: Ontwerpfase van 60-90 minuten. Het concept wordt besproken en de verschillende groepjes werken ieder hun onderdelen uit op papier. Voorafgaand aan deze eerste les kun je desgewenst het concept telefonisch voorbespreken met de workshopleider.
  • Les 2: In 120 minuten wordt gestart met de uitvoering op de muren en pilaren; het aftappen van de ontwerpen en het inkleuren met verf.
  • Les 3: In 120 minuten ronden de deelnemers de schilderingen af met details zoals het omranden van de tekeningen met stift.
...image
...image
...image
...image
...image

Professionele begeleiding

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.
De Muurschilderen Workshop wordt gegeven door workshopleiders zoals Justin.

Justin geeft bij maX Music diverse beeldende workshops, en hij wordt zeer gewaardeerd door onze klanten om zijn rustige uitstraling en goede didactische vaardigheden.

Praktische details

De workshopserie bestaat uit minimaal 3 lessen van 60-120 minuten, afhankelijk van jullie wensen. De drie lessen kunnen op 1 dag plaatsvinden, maar kunnen ook worden verspreid over meerdere dagen/weken. Er kunnen 24 personen tegelijkertijd aan de workshop deelnemen.

Benodigdheden
Als opdrachtgever zorg je voor een goed geventileerde ruimte (zoveel mogelijk uit de wind) waar gewerkt kan worden met verf. De workshopleider neemt minimaal 5 verschillende kleuren frescolithe verf en posca stiften mee, evenals kwasten, sjablonen en stucloper (zeil om de vloeren te beschermen).

Let op: De gebruikte verf is niet uitwasbaar en kan de kleding van de deelnemers dus verkleuren. Het is daarom wijs om oude kleding of beschermende accessoires te dragen. In goed overleg en tegen een meerprijs kan maX Music beschermende overals verzorgen.

Prijs Muurschilderen Workshop

Boek deze workshopserie op je eigen locatie vanaf 1.750 euro inclusief materiaal- en reiskosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak  sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.