Own the stage

The Voice Of Holland, Holland's Got Talent, Idols; de ene talentenjacht na de andere schiet voorbij op televisie.

En na de wereldwijde ontdekking van zangtalenten via YouTube proberen velen ook via Internet hun talenten te ventileren. Iedereen lijkt beroemd te kunnen worden, maar er moet wel eerst worden geoefend!

Stoomcursus zang & presentatie
In de zang workshop StemSterren ervaren de deelnemers hoe het is om voor een publiek te zingen en performen. In 50-100 minuten geeft een professionele, jonge artiest een stoomcursus waarin wordt toegewerkt naar een presentatie waarbij de deelnemers voor elkaar zingen en presenteren! Worden hier de nieuwe Nederlandse idolen geboren?

Christine Reurink, De Passie, Utrecht:
"Ik heb erg genoten van de workshop... De leerlingen deden over het algemeen enthousiast mee. Er zijn er altijd een paar die wat negatief reageren. Bij het presenteren aan het eind deed iedereen goed mee! Zeker voor herhaling vatbaar!" 

Stemsterren Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Inhoud Workshop StemSterren

De deelnemers worden opgewarmd met stemoefeningen met aandacht voor houding, ontspanning en ademsteun. Klassikaal leert de workshopleider vervolgens een refrein aan van een bekende popsong, zo mogelijk tweestemmig. De deelnemers gaan nu in groepjes uiteen om delen van de song voor te bereiden. De workshopleider helpt de groepjes met de stemverdeling en ideeën voor de presentatie. 

Gezamenlijk optreden
De deelnemers komen tenslotte weer samen voor een optreden. Het refrein wordt gezamenlijk gezongen en de afzonderlijke groepjes zingen en performen de overige delen voor elkaar. Wanneer de workshop deel uitmaakt van een kunstendag met een afsluitende presentatie, dan kan het optreden van de Workshop StemSterren hier natuurlijk worden herhaald.

...image
...image
...image
...image
...image

Grote groepen
Een grote groep kan ook worden opgesplitst in een zangteam en een dansteam die onafhankelijk van elkaar worden getraind in de Workshop Zang & Dans. Aan het eind van de workshop presenteren de teams samen dezelfde song.

Jongeren Stemsterren Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Professioneel workshopleider

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. De workshopleiders van StemSterren zijn over het algemeen professionele zangers en zangeressen die ook regelmatig optreden. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Jongeren Stemsterren Workshop - ook beschikbaar voor Volwassenen & Kinderen

Prijs Workshop StemSterren

Boek de StemSterren Workshop op je eigen locatie vanaf 350 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is Cultuurkaart acceptant. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.