Elektronisch drummen met groep kinderen

Muziek maken op een echt instrumenten is een bijzondere ervaring voor kinderen. Helemaal als ze dat nog nooit eerder hebben gedaan.

In de Workshop Elektronisch Drummen neemt een groep kinderen plaats achter echte elektronische drumstellen die wij meenemen. Wij leren jullie ritmes spelen en met bekende popsongs meedrummen.

Bekijk ook onze andere trommel workshops zoals Streetbeats, Djembe en Percussie.

Kinderen Workshop Elektronisch Drummen - ook beschikbaar voor Jongeren

Een echte drummer voor de klas

De deelnemers maken kennis met een enthousiaste drummer die voor de klas verschillende ritmes voorspeelt. Tegelijkertijd geeft hij eenvoudige instructies via een microfoon.

Elk kind hoort de workshopleider spelen en vertellen op een eigen koptelefoon. De kinderen horen ook zichzelf spelen, maar bijvoorbeeld niet de kinderen naast zich.

De lesmethode werkt met links-rechts instructies en met kleurtjes; zo simpel dat vrijwel elk kind het zo oppakt. En dan is het heerlijk meespelen voor kinderen met liedjes die ze kennen.

...image
...image
...image
...image
...image

Professionele docenten

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten met didactische ervaring en kennis. Wij hebben ze zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.

Jullie zijn daarom verzekerd van succes met een Workshop Elektronisch Drummen van maX Music.

Lees hier meer over de mensen achter maX Music.

Doelgroep

Deze Workshop Elektronisch Drummen is geschikt voor alle leeftijden en leerniveaus. We passen steeds de moeilijkheidsgraad van de workshop aan de deelnemers aan.

De workshop duurt minimaal 30 en maximaal 60 minuten. We kunnen de workshop meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep van steeds maximaal 22 kinderen.

Wie regelt wat?

De workshopleider neemt max. 24 elektrische drumstellen mee. Houdt rekening met lichte geluidsoverlast (de drumstellen worden alleen via koptelefoons versterkt).

Jullie als klant zorgen voor een groot, leeg lokaal op de begane grond zonder tafels en stoelen.

Workshops voor kleine groepen kunnen we verzorgen in onze 'drumcaravan' die we op jullie terrein parkeren. Dit is goed geschikt voor evenementen.

Kinderen Workshop Elektronisch Drummen - ook beschikbaar voor Jongeren

Prijs Workshop Elektronisch Drummen

Boek een Workshop Elektronisch Drummen op jullie eigen locatie vanaf 720 euro.

Dit bedrag is inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten, en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.