Djembe Workshop voor groepen

Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leert een groep in de Workshop Djembé spelen op authentieke Afrikaanse Djembés (houten trommels). Muzikale ervaring of voorkennis is niet nodig. 

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Bekijk ook onze andere slagwerk workshops.

Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Djembe Workshop

Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de leider van de Djembe Workshop iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de Djembe patronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren deelnemers zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Uiten en samenwerken
Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de workshopdeelnemers zich uiten en samenwerken. De creatieve setting van de Djembe Workshop verlaagt drempels en brengt vaak onvermoede kwaliteiten naar boven. Bovenal proeft men het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken. Door de resultaten te benoemen wordt een brug geslagen naar de dagelijkse realiteit van de deelnemers. De effecten van de Workshop Djembé zullen dan ook nog lang doorklinken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Djembe Workshop van maX Music.

Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Wie regelt wat?

De Djembe Workshop duurt maximaal 60 minuten. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep van max. 30 deelnemers van alle leeftijden en leerniveaus.

Benodigdheden
De klant zorgt voor een ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring. De workshopleider neemt zelf de instrumenten mee. Houdt rekening met sterke geluidsoverlast voor naburige ruimtes.

Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Djembe Workshop

De Djembe Workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Op elke locatie
De Djembe Workshop van maX Music kan in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Reacties

Jose Hoddenbagh, Eleos, Amersfoort:
"De Djembe Workshop van maX Music is goed bevallen. We hebben een leuke tijd gehad, leuke workshopleider, goed sfeertje, leuke locatie, kortom: dik tevreden!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.