Was je bij tekenen eerst nog aan papier gebonden, nu komt je ontwerp 'los van het papier' en krijgt je tekening een derde dimensie.

Bij maX Music gebruiken we speciale 3D-pennen waarmee je je creaties tastbaar kan maken. Er komt geen inkt uit de pen, maar vloeibaar plastic dat direct stolt maar toch flexibel blijft. Hiermee maak je bijvoorbeeld sieraden, telefoonhoesjes, een portemonnee, kledingaccessoires. Laat je fantasie de vrije loop.

3D Printerpen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud 3D-Pen-Tekenen Workshop

Na een instructie van de workshopleider gaan de deelnemers in kleine groepjes aan de slag met het tekenen van hun eigen 3D objecten. Dit kan aan de hand van voorbeelden die de workshopleider mee neemt, of uit de losse pols. 

De workshop kan uitgebreid worden op verschillende manieren. Zo kan er een ontwerpfase worden toegevoegd, als de deelnemers een complexer uitgewerkt object willen maken, zoals een miniatuur gebouw. De workshop kan op elk gewenst thema worden toegespitst. Het is zelfs mogelijk een technisch aspect aan de objecten toe te voegen.

Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers hun creaties mee naar huis nemen of tentoonstellen in het lokaal van de school.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleider van maX Music is een professioneel artiest met didactische kennis en ervaring, en is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een 3D-Pen-Teken Workshop van maX Music.

Volwassenen 3D Printerpen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Praktische details

De 3D-Pen-Tekenen Workshop wordt op uw gewenste locatie verzorgd door de workshopleider van maX Music. U als opdrachtgever verzorgt een ruimte waarin een aantal groepjes kunnen worden gevormd met elk twee eigen tafels en 2 stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren / haspels zijn altijd handig.

De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder de 3D pennen. De Workshop 3D-Pen-Tekenen duurt 60-90 minuten, en wordt aan maximaal 30 deelnemers per workshop gegeven. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Volwassenen 3D Printerpen Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs 3D-Pen-Tekenen Workshop

De Workshop 3D-Pen-Tekenen voor uw groep haalt u in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.