Beeldende Dag

Professionele en enthousiaste kunstenaars verzorgen workshops beeldende kunst in de klas. Wij maken een programma op maat dat aansluit op uw wensen, het aantal kinderen, en natuurlijk uw budget.

Bekijk ook onze andere themadagen met muziek, dans, musical en kunst/techniek.

Leerlijnen
Werkt u op een basisschool en bent u benieuwd waar en hoe deze workshops passen in uw leerplan? Lees dan onze leerlijnen beeldend basisonderwijs.

Uiteenlopende workshops beeldende kunst

maX Music biedt uiteenlopende workshops zoals Graffiti, Zandkunst, Tekenen Met Licht, Mobielhoesjes Maken.

Bekijk een overzicht van alle workshops beeldende kunst.

De verschillende workshops kunnen worden samengevoegd in een programma waarbij de groepen van uw school een dagdeel of zelfs de hele schooldag heerlijk kunnen gaan creëren.

...image
...image
...image
...image
...image

Eindresultaten

We zorgen ervoor dat u alle eindresultaten krijgt. U kunt er zelf voor kiezen om deze bijvoorbeeld tentoon te stellen en/of op beeldschermen in de school te vertonen of online via uw website of zelfs social media.

Optioneel: Video-impressie
Gedurende de dag kan maX Music video-opnames maken die we monteren tot een leuke impressie van de dag die u zelfs op de dag zelf nog kunt vertonen als presentatie voor bijvoorbeeld ouders.
De video-impressie kunnen we voor u verzorgen vanaf 600 euro. Deze kosten van deze optionele extra komen bovenop de workshopkosten.

Praktische details Beeldende Dag

Tijdens de basisschool activiteiten van maX Music heeft elke workshopleider een eigen lokaal en de groepen kinderen wisselen steeds van ruimte. De meeste workshops kunnen in een gewoon lokaal worden gegeven, maar voor sommige workshops is een buitenruimte nodig, of juist verduistering binnen, desnoods door het afplakken van ramen met vuilniszakken.

De workshopruimtes dienen 45-30 minuten voor aanvang van de eerste workshopronde beschikbaar te zijn voor preparatie.

Benodigdheden
De artiesten nemen zelf de meeste benodigde apparatuur en gereedschappen mee, maar bij sommige workshops maken we ook graag gebruik van aanwezige computers en/of extra stroompunten op uw school.

Begeleiding
Het is handig en leuk als de eigen leerkracht bij de groep blijft om te assisteren tijdens de workshop.
Er is van maX Music een coördinator aanwezig die aanspreekpunt voor de school is. Het is prettig als er ook vanuit de school 1 aanspreekpunt continu aanwezig is die van alles op de hoogte is.

Rooster activiteiten
Het tijdschema en de indeling van groepen in de beschikbare workshops wordt in overleg bepaald. maX Music kan hier een eerste voorstel voor doen.
Het is prettig en goedkoper als de wachttijd voor de workshopdocenten wordt geminimaliseerd met een continurooster, weinig wisseltijd tussen de workshoprondes, en een half uur lunchpauze.

Prijs Beeldende Dag

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684..

Prijsvoorbeeld
Een school heeft 10 groepen die elk 1 workshop van zo’n 90 minuten volgen (de kleuters volgen workshops van zo’n 45-60 minuten). Er komen 3 workshopleiders die ieder in een eigen lokaal 3-4 workshops geven aan steeds een andere groep. Indicatie totaalprijs = 1.700 euro, inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.