Capoeira Workshop

Wilt je jouw team of groep eens in beweging krijgen? Boek deze originele Capoeira Workshop op jullie eigen locatie.

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op +31 (0)85-2016684.

Wat is Capoeira?
Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans. Capoeira ziet eruit als een combinatie van vele acrobatische bewegingen en draaitrappen. De oorsprong ligt in spelen en riten van Afrikanen in Braziliaanse slavernij.

In het capoeira spel is er geen winnaar of verliezer. Wel is vaak snel duidelijk wie het spel het beste beheerst; wie is sneller of creatiever? Wie heeft er meer kennis van de regels? Wie heeft meer ervaring?

Onze enthousiaste workshopleider komt naar jullie locatie, en leert de groep enkele basisbewegingen. Plezier en energie verzekerd!

Capoeira Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Capoeira Workshop

De workshopleider leert de groep enkele kenmerkende beweging van capoeira aan zoals de ginga; een swingende basisstap van waaruit alle mogelijke bewegingen voortvloeien.

Na een groepsinstructie gaan de deelnemers in tweetallen de bewegingen oefenen. In deze eerste kennismaking met capoeira vindt er geen fysiek contact plaats. De deelnemers oefenen de bewegingen zoveel mogelijk beheerst en in slow motion; er wordt dus niet raak geschopt en geslagen.

Capoeira is geen pure sport; het gaat niet slechts om bewegen maar ook om muziek. De workshopleider begeleidt tijdens de workshop de oefeningen regelmatig met zijn pandeiro (tamboerijn) en berimbau (hengel-achtig snaarinstrument). Zo waan je je gelijk in het zonnige Brazilië. 

...image
...image
...image
...image

Professionele workshopleiders

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten die goed met groepen kunnen omgaan. De workshopleiders worden zorgvuldig geselecteerd op enthousiasme, bekwaamheid en betrouwbaarheid. Zo ben je verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw evenement, training of uitje.

Volwassenen Capoeira Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Praktische details

De Capoeira Workshop beslaat 45 tot 90 minuten en wordt in groepsverband gegeven voor alle leeftijden en niveaus. Per workshop kunnen er maximaal 30 mensen meedoen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan steeds een andere groep deelnemers.

Jullie zorgen voor een grote lege ruimte van minimaal 60 m2. De workshopleider neemt zelf geluidsversterking, muziek en enkele instrumenten mee. Voor deze workshop is het handig dat de deelnemers gemakkelijke kleding en schoenen dragen.

Volwassenen Capoeira Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Capoeira Workshop

De Capoeira Workshop voor uw groep haal je in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op contactpagina. Bellen is vaak nog sneller +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.