Djembe Workshop als jongerenactiviteit

Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat er snel een verrassend muzikaal resultaat. In onze Djembé Workshop leren wij groepen jongeren Afrikaanse ritmes trommelen op authentieke Djembés.

We komen met een hele bus vol houten trommels naar jullie locatie. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

De djembe workshop kan deel uitmaken van een Cultuurdag met uiteenlopende workshops voor meerdere klassen of zelfs de hele school.

Elise Damm, De Passie:
"De djembé workshop was erg leuk!! Leerlingen waren enthousiast!! Ik trouwens ook; de workshopleider heeft me nog geleerd om een vel te spannen. :)" 

Bekijk ook onze andere slagwerk workshops, en lees onze blog Djembe, cajon of percussie; wat kies je?

Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Inhoud workshop Afrikaans trommelen

Met een speciaal ontwikkelde methodiek krijgt de leider van de Djembé Workshop iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de Djembé patronen een stuk eenvoudiger.
Daarnaast leren deelnemers zich bewust te worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Uiten en samenwerken

Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, leren de deelnemers van de Djembé Workshop zich uiten en samenwerken. Maar bovenal ervaren de jongeren het plezier en de samenbindende werking van samen muziek maken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel djembe artiest

De djembe workshopleider is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring.
De workshopleiders van maX Music selecteren we zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een Djembé Workshop van maX Music.

Jongeren Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details Djembe Workshop

De Djembé Workshop duurt bij voorkeur maximaal 60 minuten. We kunnen de workshop meerdere keren na elkaar geven aan steeds een andere groep van max. 30 deelnemers van alle leeftijden en leerniveaus.

We kunnen zelfs meerdere docenten tegelijkertijd inzetten die ieder eigen groepen bedienen.

Wie regelt wat voor de workshop?
Als klant zorg je voor een lokaal/ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring.
De workshopleider neemt zelf de instrumenten mee. Houd rekening met sterke geluidsoverlast.

Jongeren Djembé Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Djembe Workshop

Boek de Djembé Workshop op jullie eigen locatie vanaf 405 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.