Djembe les voor groepen

Door het 'stapelen' van simpele trommel-patronen op deze authentieke Afrikaanse Djembés klinken jullie al snel goed met z'n allen. En vanaf daar gaan we kijken hoe ver we komen met jullie groep.

Muzikale ervaring of voorkennis is niet nodig in onze Workshop Djembé. Inzet en voorpret helpen wel mee! :-)

Bel ons vrijblijvend op 085-2016684.

Bekijk ook onze andere trommel workshops, of lees onze blog Djembe, cajon of percussie; wat kies je?

Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Djembe Workshop op locatie

Met een speciaal ontwikkelde methode krijgt de leider van de Djembe Workshop iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de Djembé patronen een stuk eenvoudiger.

Daarnaast leren deelnemers zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere spelers.

Uiten en samenwerken
Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, gaan de deelnemers zich uiten en samenwerken. De creatieve setting van de Djembe Workshop verlaagt drempels en brengt vaak onvermoede kwaliteiten naar boven. Bovenal proeven jullie het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken.

Door deze resultaten te benoemen slaan we een bruggetje naar de dagelijkse realiteit van de deelnemers. De effecten van de Workshop Djembé zullen dan ook nog lang doorklinken.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel djembe artiest

Djembe artiest MichaelDe djembe workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring.

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.
Je bent daarom verzekerd van succes met een Djembe Workshop van maX Music.

Volwassenen Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Wie regelt wat?

De Djembe Workshop duurt maximaal 60 minuten. De workshop kunnen we meerdere keren achter elkaar geven aan steeds een andere groep van max. 30 deelnemers van alle leeftijden.

In overleg zijn ook grotere groepen mogelijk.

Benodigdheden
De klant zorgt voor een ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring.

De workshopleider neemt zelf de djembes mee. Houdt rekening met sterke geluidsoverlast voor naburige ruimtes.

Volwassenen Djembe Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Djembe Workshop

De Djembe Workshop voor jullie groep haal je vanaf 485 euro naar elke gewenste locatie, of het nu in jullie huis, kantoorpand of zalencentrum is.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op 085-2016684.

Op elke locatie
De Djembe Workshop van maX Music kan in principe op elke locatie worden gegeven. We kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waarmee wij zelf goede ervaringen hebben.

Reacties

Jose Hoddenbagh, Eleos, Amersfoort:
"De Djembe Workshop van maX Music is goed bevallen. We hebben een leuke tijd gehad, leuke workshopleider, goed sfeertje, leuke locatie, kortom: dik tevreden!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.