Losgaan op deze Zuid-Amerikaanse drumstijl

In de Latin Percussie Workshop ervaart een groep jongeren het plezier en het temperament van het zelf spelen van Latijns-Amerikaanse ritmes zoals de samba. Muzikale ervaring of voorkennis is niet vereist, motivatie wel.

Snel boeken of meer weten? Bel ons op 085-2016684.

Kun je nog niet kiezen? Lees onze blog Djembe, Cajon of Percussie; wat kies je?

Latin Percussie Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Inhoud Latin Percussie Workshop

De workshopleider vertelt kort iets over achtergrond van latin muziek en de afkomst van de instrumenten zoals conga's, bongo's, timbales en koebellen. Daarna moet de muziek gaan spreken! 

De workshopleider verdeelt de instrumenten en doet de jongeren voor hoe er kan worden gespeeld. Op de diverse instrumenten worden varianten van hetzelfde ritme gespeeld. Zodra de groep het ritme beheerst, wordt het ritme uitgebreid of wisselen de jongeren van instrument. Voor men het weet verandert de workshopruimte in een swingende Braziliaanse bar.

Uiten en samenwerken
Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de workshopdeelnemers zich uiten en samenwerken. Bovenal proeven ze het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken.

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve project.

Jongeren Latin Percussie Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Praktische details

Als klant zorg je voor een lokaal/ruimte op de begane grond zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring. De workshopleider neemt zelf de instrumenten mee. Houdt rekening met sterke geluidsoverlast.

Jongeren Latin Percussie Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Volwassenen

Prijs Latin Percussie Workshop

Boek deze workshop op je eigen locatie vanaf 415 euro, inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief eventuele parkeerkosten en vrijgesteld van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een prijsopgave. Vul hier het korte contactformulier in, of ga naar de uitgebreide contactpagina.

Bellen is vaak sneller (en leuker) op +31 (0)85-2016684.

Betalen met de cultuurkaart
maX Music is acceptant van de Cultuurkaart. Dit betekent dat je als school een deel van de workshopkosten of zelfs het complete bedrag kunt betalen met deze kaart die je bij het CJP kunt aanvragen.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.