Mondharmonica Workshop

De mondharmonica is een toegankelijk instrument voor zowel jong als oud. Je kunt er melodieën op leren spelen maar je kunt er ook ritmisch muziek mee maken.

In de Workshop Mondharmonica leert een hele groep kinderen tegelijkertijd de basis van het mondharmonica spelen.

De workshop is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar, en kan ook deel uitmaken van een Muziekdag met verschillende muziek workshops.

Kinderen Mondharmonica Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Volwassenen

Inhoud workshop

Na een korte uitleg over het instrument gaat de groep zelf oefenen met het in- en uitblazen, en het verkennen van de mondharmonica. Welke geluiden zijn er allemaal mogelijk?

Stapsgewijs leren de deelnemers een melodie spelen. Uiteindelijk proberen we de kinderen met samen enkele liedjes te laten spelen; bijvoorbeeld Vader Jacob, Lang zal ze leven, het Wilhelmus en een blues.

Gedurende de les gebruiken we de trein als metafoor voor het maken van geluiden en het opgang komen van het spel.

Het doel van de workshop is de kinderen laten ervaren dat het mogelijk is om in korte tijd een melodie te leren spelen. Zonder kennis van het notenschrift, en mét plezier!

...image
...image
...image

Professioneel workshopleider

De workshopleiders van maX Music selecteren we zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Jullie zijn daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jullie creatieve project.

Lees hier meer over de mensen en gedachtes achter maX Music.

Kinderen Mondharmonica Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Volwassenen

Wie regelt wat?

Jullie zorgen voor een lokaal/ruimte op de begane grond met een digibord, en zonder tafels (of tafels opgestapeld aan de kant) en met stoelen (zonder armleuning) in een kring.

De workshopleider neemt de mondharmonica's mee en een laptop met een presentatie. Houdt rekening met lichte geluidsoverlast.

Na afloop morgen de deelnemers de mondharmonica's zelfs meenemen naar huis. Dat is wel zo schoon én hygiënisch.

Doelgroep
De workshop is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Per workshop van 45-60 minuten kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven.

Kinderen Mondharmonica Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Volwassenen

Prijs Mondharmonica Workshop

De Workshop Mondharmonica voor jullie groep kinderen haal je in huis vanaf 505 euro. Dit bedrag is inclusief reiskosten én de mondharmonica's die de kinderen mogen houden.

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Dat kan snel via het formulier op deze pagina of uitgebreid via de Contactpagina. Bellen is soms nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.