Wie zijn wij?

Creatieve workshopleiders van maX Music op locatiemaX Music ontwikkelt en organiseert creatieve workshops en acts/voorstellingen.

Sinds 2006 stimuleert maX Music creativiteit in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. We organiseren zelfs volledige workshopdagen.

Ook bieden we creatieve team building aan bedrijven en particuliere groepen in heel Nederland en Vlaanderen met bijvoorbeeld workshops muziek, theater en beeldende kunst.

→ Jaarlijks verzorgen wij zo’n 4.000 workshops voor 100.000 deelnemers!

Graag gaan we met je in gesprek over hoe we jouw team, klas of organisatie nog creatiever kunnen maken. Abonneer je op onze inspiratiemail en ontvang gratis het e-book 10 manieren om je team creatiever te maken.

Heb je een vraag en vind je op de website en de veel gestelde vragen niet direct een antwoord? Neem contact met ons op; we denken graag mee

Professionele artiesten en kunstenaars

maX Music werkt met een enthousiast team van didactisch onderlegde artiesten, waaronder zangers, rappers, slagwerkers, acteurs, dansers, songwriters, DJ's, beeldend kunstenaars, sportmensen, etc.

We selecteren onze collega's zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve of actieve project.

Even bellen?

Bel ons op +31 (0)85 2016684 om vrijblijvend te brainstormen over hoe we jouw groep creatief kunnen stimuleren. Je krijgt dan Bart-Jan, Mariëlle, Camille of Menno aan de telefoon, allemaal kundig en enthousiast :-).

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Ontmoet het kantoorteam

Menno

Menno_Wiegeraad_Eigenaar_1Menno is maX Music als workshoporganisatie begonnen in 2006. Het begon met een Black Gospel Workshop. Toen kwamen Rap en Songwriting erbij, en vanaf toen werd het groter, breder en leuker!

Eigenlijk werd maX Music al in 1998 gestart toen Menno nog actief was als zanger/gitarist in de band maX. Bekijk deze videoclip maar eens met Menno als echte ‘popster’.

Menno vindt het leuk om creatieve projecten te bedenken en uit te voeren. Bijvoorbeeld Songs & Clip Workshops, en het maken van video's. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, netflixen en muziek maken in zijn kerk.

Bart-Jan

Bart-Jan_Schinkel_Medewerker_1Bart-Jan is sinds 2016 werkzaam bij maX Music. Na stage te hebben gelopen bij maX Music keerde hij na een aantal omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Hij heeft een achtergrond in Media & Entertainment Management.

Bart-Jan vervult de rol van coördinator en planner bij maX Music en is in zijn werk op detailniveau scherp en zorgvuldig, maar wil zo nu en dan ook een vrolijke noot zingen.

Doordeweeks op kantoor, ’s weekends op het podium, want naast maX Music is hij ook muzikant en dit laat hij niet enkel en alleen bij de zolderkamer.

Marielle

Marielle_Koops_Medewerker_1Mariëlle werkt sinds 2018 bij maX Music. Na haar stage bij maX Music is ze druk bezig geweest met haar afstuderen (Media & Entertainment Management). Hierna kreeg ze de kans om terug te keren bij maX Music. 

Mariëlle is coördinator en planner bij maX Music en houdt ervan om te organiseren en de puntjes op de i te zetten. Ze gaat geen uitdagingen uit de weg en denkt graag in oplossingen.

In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotografie en probeert haar creativiteit mee te nemen naar de werkvloer.

Camille

Bart-Jan_Schinkel_Medewerker_1

Camille is afgelopen jaar afgestudeerd aan de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming.

Sinds 2023 werkt ze bij maX Music, en daarmee is ze de benjamin van de organisatie.
Onderschat haar echter niet, want ze gooit al haar kennis en creativiteit in de strijd op het maX Music kantoor. Hierbij ontwikkelt ze zich in een razend tempo.

Camille krijgt energie van contacten leggen, organiseren en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt!
In haar vrije tijd vindt ze het leuk om op reis te gaan, festivals te bezoeken en creatief bezig te zijn in de breedste zin van het woord.

Wil jij ook werken voor maX Music? Bekijk onze vacatures.

Visie maX Music

We geloven bij maX Music dat ieder mens een creatief schepsel is. Het uiten van creativiteit stemt blij en zorgt voor sociale cohesie. Het verhoogt zelfs het probleemoplossend vermogen op de werkvloer.

Missie

maX Music wil creativiteit stimuleren onder kinderen, jongeren en volwassenen. Hiertoe ontwikkelen we workshops, acts & voorstellingen en video's met onze getalenteerde en enthousiasmerende artiesten en kunstenaars

Wil je ook werken of stage lopen bij maX Music? Bekijk onze vacatures.

Ontwikkelingswerk

maX Music ondersteunt ontwikkelingswerk, zoals dat van World Vision en Compassion. Deze organisaties zetten zich in voor echte kansen voor kinderen en hun leefomgeving. Door te werken aan een veilige en rechtvaardige omgeving, probeert men het leven van kinderen structureel te verbeteren.

7 redenen om maX Music te kiezen

Creatieve workshopleiders van maX Music
  • breed aanbod
  • goede beoordelingen
  • competent, betrouwbaar, enthousiast
  • veel ervaring sinds 2006
  • programma-op-maat
  • op elke locatie
  • goede prijs/kwaliteit

Lees meer over maX Music of bel ons direct.

Maatwerk

Onze workshops en voorstellingen verzorgen we door heel Nederland, maar ook geregeld in België.

We werken hiertoe samen met regionale en lokale expertisecentra zoals NEOS Amersfoort, Mocca Amsterdam, Collage Almere, Plein C Noord-Holland, KCOS, en Netwerk Mediawijsheid die ons aanbod inzetten voor specifieke vragen uit hun eigen regio.
We ontwikkelen zelfs nieuw aanbod op basis van deze vragen zodat er maatwerk ontstaat.

Videoproductie

Oh ja, we maken ook promotievideo's, infomercials, videoclips en documentaires. Meer hierover vind je op maxvideo.nl.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.