Wie zijn wij?

Creatieve workshopleiders van maX Music op locatiemaX Music ontwikkelt en organiseert creatieve workshops en acts/voorstellingen.

Sinds 2006 stimuleert maX Music creativiteit in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. We organiseren zelfs volledige workshopdagen.

Ook bieden we creatieve team building aan bedrijven en particuliere groepen in heel Nederland en Vlaanderen met bijvoorbeeld workshops muziek, theater en beeldende kunst.

→ Jaarlijks verzorgen wij zo’n 4.000 workshops voor 100.000 deelnemers!

Graag gaan we met je in gesprek over hoe we jouw team, klas of organisatie nog creatiever kunnen maken. Abonneer je op onze inspiratiemail en ontvang gratis het e-book 10 manieren om je team creatiever te maken.

Heb je een vraag en vind je op de website en de veel gestelde vragen niet direct een antwoord? Bel ons op 085-2016684; we denken graag mee.

Professionele artiesten en kunstenaars

maX Music werkt met een enthousiast team van didactisch onderlegde artiesten, waaronder zangers, rappers, slagwerkers, acteurs, dansers, songwriters, DJ's, beeldend kunstenaars, sportmensen, etc.

We selecteren onze collega's zorgvuldig op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes wanneer je maX Music kiest als partner voor jouw creatieve of actieve project.

Even bellen?

Bel ons op +31 (0)85 2016684 om vrijblijvend te brainstormen over hoe we jouw groep creatief kunnen stimuleren. We vinden het leuk om met je mee te denken!

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Ontmoet het kantoorteam

Menno

Menno_Wiegeraad_Eigenaar_1Menno is maX Music als workshoporganisatie begonnen in 2006. Het begon met een Black Gospel Workshop. Toen kwamen Rap en Songwriting erbij, en vanaf toen werd het groter, gevarieerder en nóg leuker!

Eigenlijk werd maX Music al in 1998 gestart toen Menno nog actief was als zanger/gitarist in de band maX. Bekijk deze videoclip maar eens met Menno als echte ‘popster’.

Menno vindt het leuk om creatieve projecten te bedenken en uit te voeren. Bijvoorbeeld Songs & Clip Workshops, en het maken van video's. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, netflixen en muziek maken in zijn kerk.

Bart-Jan

Bart-Jan_Schinkel_Medewerker_1Bart-Jan is sinds 2016 werkzaam bij maX Music. Na stage te hebben gelopen bij maX Music keerde hij na een aantal omzwervingen terug op het vertrouwde nest. Hij heeft een achtergrond in Media & Entertainment Management.

Bart-Jan vervult de rol van coördinator en planner bij maX Music en is in zijn werk op detailniveau scherp en zorgvuldig, maar wil zo nu en dan ook een vrolijke noot zingen.

Doordeweeks op kantoor, ’s weekends op het podium, want naast maX Music is hij ook muzikant en dit laat hij niet enkel en alleen bij de zolderkamer.

Marielle

Marielle_Koops_Medewerker_1Mariëlle werkt sinds 2018 bij maX Music. Na haar stage bij maX Music is ze druk bezig geweest met haar afstuderen (Media & Entertainment Management). Hierna kreeg ze de kans om terug te keren bij maX Music. 

Mariëlle is coördinator en planner bij maX Music en houdt ervan om te organiseren en de puntjes op de i te zetten. Ze gaat geen uitdagingen uit de weg en denkt graag in oplossingen.

In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotografie en probeert haar creativiteit mee te nemen naar de werkvloer.

Ayrton

AyrtonDrumroll, please...  Maak kennis met Ayrton! Hij heeft cultuur- en kunstgeschiedenis gestudeerd, maar hij is vooral een organisator.

Als nieuwe medewerker van maX Music gaat hij ervoor zorgen dat evenementen soepel verlopen en vooral heel leuk zijn!

Ook na werktijd blijft Ayrton gewoon cultuur consumeren. In het theater, het museum, overal eigenlijk.

Harmke

Kantoormedewerker HarmkeHarmke is in 2023 begonnen op het kantoor bij maX Music nadat ze was afgestudeerd aan de kunstacademie.

Harmke zet bij maX Music haar organisatie skills in, samen met haar positieve en inhoudelijke blik voor veel mooie creatieve workshops.

In haar vrije tijd is Harmke altijd bezig met dansen, muziek maken of op een andere manier creatief bezig zijn. Helemaal in het juiste straatje dus.

Nicole

Nicole

Nicole is na haar studie Creative Business en ervaring in de podiumwereld bij maX Music binnen komen rollen. Met haar passie voor organiseren streeft ze ernaar om mensen een onvergetelijke belevenis te bezorgen.

In haar vrije tijd gaat Nicole graag naar concerten en voorstellingen. Daarnaast houdt ze ervan om te knutselen en doet ze aan cosplay (gekostumeerde rollenspellen).

 

Wil jij ook werken voor maX Music? Bekijk onze vacatures.

Visie maX Music

We geloven bij maX Music dat ieder mens een creatief schepsel is. Het uiten van creativiteit stemt blij en zorgt voor sociale cohesie. Het verhoogt zelfs het probleemoplossend vermogen op de werkvloer.

Missie

maX Music wil creativiteit stimuleren onder kinderen, jongeren en volwassenen. Hiertoe ontwikkelen we workshops, acts & voorstellingen en video's met onze getalenteerde en enthousiasmerende artiesten en kunstenaars

Wil je ook werken of stage lopen bij maX Music? Bekijk onze vacatures.

Ontwikkelingswerk

maX Music ondersteunt ontwikkelingswerk, zoals dat van World Vision en Compassion. Deze organisaties zetten zich in voor echte kansen voor kinderen en hun leefomgeving. Door te werken aan een veilige en rechtvaardige omgeving, probeert men het leven van kinderen structureel te verbeteren.

7 redenen om maX Music te kiezen

Creatieve workshopleiders van maX Music
  • breed aanbod
  • goede beoordelingen
  • competent, betrouwbaar, enthousiast
  • veel ervaring sinds 2006
  • programma-op-maat
  • op elke locatie
  • goede prijs/kwaliteit

Lees meer over maX Music of bel ons direct.

Maatwerk

Onze workshops en voorstellingen verzorgen we door heel Nederland, maar ook geregeld in België.

We werken hiertoe samen met regionale en lokale expertisecentra zoals NEOS Amersfoort, Mocca Amsterdam, Collage Almere, Plein C Noord-Holland, KCOS, en Netwerk Mediawijsheid die ons aanbod inzetten voor specifieke vragen uit hun eigen regio.

We ontwikkelen zelfs nieuw aanbod op basis van deze vragen zodat er maatwerk ontstaat.

Videoproductie

Oh ja, we maken ook promotievideo's, infomercials, videoclips en documentaires. Meer hierover vind je op maxvideo.nl.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.