Team building Activiteiten

Bij maX Music geloven we in de waarde van creatieve werkvormen voor team building activiteiten. Het samen improviseren en creëren leidt steeds weer tot een saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers.

Ingesleten patronen in de onderlinge verhoudingen worden gemakkelijker doorbroken, en gevoelige thema's worden bespreekbaar, vaak zelfs met humor. De effecten hiervan zullen nog lang doorklinken op de werkvloer.

Bekijk hieronder ons aanbod en bel ons op +31 (0)85-2016684 voor een vrijblijvend advies.

Waarom team building?
Team building is een veelgebruikte term in organisaties waar mensen moeten samenwerken. Zeker nu reorganisaties aan de orde van de dag zijn. Hoe houdt je jullie team productief, gemotiveerd om samen te werken, en niet alleen op het individuele belang gericht?

Meer hierover lezen? Bekijk onze blog over creatieve team building activiteiten.

Creatieve team building

In de team building activiteiten van maX Music gaat jullie team creatief aan de slag met een muziekstijl, dansstijl, theatervorm of andere kunstdiscipline.

Jullie hebben keuze uit diverse workshops van Team Painting, Light Graffiti (tekenen met licht) Songwriting, audio of video opnemen, Gospel Zingen, Zeemansliederen Zingen, DJ/Mixen, Rappen, Theatersport, Salsa Dansen.

Tot aan drummen op afvaltonnen, Latin Percussie en Djembé.

...image
...image
...image
...image
...image

Op elke locatie

In de team building activiteiten bij maX Music worden jullie begeleid door professionals uit de muziek- of kunstwereld.

Deze artiesten en kunstenaars komen naar jullie locatie, of dit nu jullie bedrijfspand is, een conferentie-oord of een zalencentrum. Onze workshops kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. 

Contact over team building activiteiten

Willen jullie meer informatie over en/of een prijsopgave voor onze team building activiteiten?

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.