Ons dagelijks leven zit vol met ritme en daarom is het spelen van ritme eigenlijk eenvoudiger dan je misschien denkt. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. 

Met deze insteek leert jullie groep in de Workshop Streetbeats vette beats drummen op olievaten en afvaltonnen. Muzikale ervaring of voorkennis is niet nodig.

Online programma
Durven jullie het niet aan om een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Streetbeats Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud Streetbeats Workshop

Onze workshopleider krijgt iedereen aan het spelen. Door bijvoorbeeld het opzeggen van ritmische teksten wordt het onthouden en spelen van de drumpatronen een stuk eenvoudiger. Daarnaast leren deelnemers zich bewust worden van hun eigen spel en het luisteren naar, en reageren op de andere deelnemers.

Uiten en samenwerken
Om als groep binnen een kort tijdsbestek tot een goed ritmisch resultaat te komen, moeten de workshopdeelnemers zich uiten en samenwerken. De creatieve setting van de Workshop Streetbeats verlaagt drempels en brengt vaak onvermoede kwaliteiten naar boven.

Bovenal ervaart de groep het plezier en de samenbindende werking van met elkaar muziek maken. Door de resultaten te benoemen slaan we een brug naar de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers.

...image
...image
...image
...image
...image

Prijs Streetbeats Workshop

Deze workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 525 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.


Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. Wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.