Schrijf je eigen team lied

Bohemian Rhapsody van Queen, Shallow van Lady Gaga & Bradley Cooper; iedereen kent wel een song die hij geweldig vindt en nooit zat wordt. De tekst blijft raken en de melodie fluit je drie dagen later nog.

Maar wat maakt zo'n liedje nou zo goed; is het de melodie, de tekst, of is het de X-factor?

In onze Songwriting Workshop ervaren jullie hoe tekst en muziek samenwerken. Je schrijft met elkaar een eigen popsong onder professionele begeleiding.
Een relevant thema kan als uitgangspunt dienen zodat er bijvoorbeeld een bedrijfslied ontstaat. Wordt hier een hit geboren?

Snel boeken of meer info? Bel ons op 085-2016684.

Of toch eerst meer ideeën nodig? Bekijk onze 10 tips voor een creatief team.

Online programma
Is het nog niet mogelijk om in corona-tijd een workshopleider naar jullie locatie te laten komen? Wij geven nu ook videolessen, on demand of zelfs via live-stream. De workshopleider komt dan bijvoorbeeld als gastlid in jullie eigen MS Teams omgeving.

Lees hier meer over hoe we onze Online Workshops organiseren.

Songwriting Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud Songwriting Workshop

De workshopleider vertelt over verschillende werkwijzen in het schrijven en componeren van popsongs. Met voorbeelden van bekende songs leren de deelnemers over diverse stijlen (genre, tempo, taal, poëzie, structuur).

De deelnemers gaan vervolgens zelf of in teams aan de slag met een eigen songtekst. De workshopleider helpt waar nodig. De zelfgeschreven songs worden plenair voorgedragen en geëvalueerd.

Nu wordt ook geëxperimenteerd met bijpassende muziek. De workshopleider speelt hierbij met zijn gitaar in op ideeën van de deelnemers. Er kunnen ook muziekinstrumenten voor de deelnemers worden ingezet.

...image
...image
...image
...image
...image

Eigen lied opnemen

Tegen een meerprijs kunnen we een langere workshop verzorgen waarbij er professionele audio- en/of video-opnames worden gemaakt. We nemen zelf de benodigde apparatuur mee naar uw locatie, en bewerkten achter de opnames tot een mooi aandenken. Lees er hier meer over.

Professionele docenten

De workshops worden verzorgd door professionele muzikanten zoals Menno Wiegeraad, een zanger/gitarist die songs schreef voor diverse artiesten en televisieprogramma's.

Volwassenen Songwriting Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Songwriting Workshop

Deze workshop voor jouw groep haalt je in huis vanaf 475 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. Wij kunnen jullie ook in contact brengen met enkele locaties waarmee wij goede ervaringen hebben.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.