Theatersport oefeningen

Nederland lachte jarenlang om de Lama's die met diverse sketches de grappigste probeerden te zijn op televisie. In de Workshop Theatersport van maX Music ontdek je dat er ook lama's schuilen in jullie groep.

Het is echter niet alleen maar lachen, gieren en brullen. De theatersport oefeningen zijn gebaseerd op spontaniteit, positiviteit en samenwerking. De deelnemers verhogen creativiteit, durf en concentratie.

Snel boeken, of meer informatie? Bel ons op 085-2016684.

Nog meer ideeën nodig? Lees onze Blog: 10 tips om je team creatiever te maken.

Theatersport Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Inhoud workshop

De Workshop Theatersport is een originele en creatieve invulling van een team uitje!
Ook kan de workshop een onderdeel vormen van een training. Hierbij kunnen we werksituaties nabootsen en out-of-the-box denken stimuleren.
Door de humoristische insteek maken we bestaande groepsuitdagingen zichtbaar en bespreekbaar.

Zelf improviseren
De workshop theater begint bij de basis van improviseren. Onze theaterdocent geeft jullie oefeningen om het lichaam op te warmen en de fantasie te prikkelen.
Vervolgens storten we ons zich in verschillende theatersport games. Dat wordt een onvoorspelbare en vermakelijke wedstrijd.

De deelnemers zijn beurtelings elkaars publiek. Dit is bij theatersport zeer interactief en bepalend voor de inhoud van het spel.

...image
...image
...image
...image
...image

Voorbeeld theatersport oefeningen

Twee deelnemers spelen een scène van één minuut. De setting is een badkamer en elke speler heeft maar twee zinnen tekst. De overige deelnemers roepen welke emoties moeten worden gebruikt, bijvoorbeeld 'doodsangst' en 'smoorverliefd'.
De twee deelnemers spelen nu dezelfde scène eerst in doodsangst en vervolgens als smoorverliefd. De verschillende resultaten en de humor hiervan zullen iedereen direct opvallen.

Zijn jullie al voorbij het improviseren, en wil je juist eens een lekker soap spelen? Bekijk onze Workshop Soap Acteren.

Professionele begeleiding

De Workshop Theatersport van maX Music verzorgen wij met ervaren en gediplomeerde theaterdocenten. Deze workshopleiders selecteren we met zorg op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. Jullie zijn daarom verzekerd van succes wanneer je voor maX Music kiest.

Lees meer over de mensen van maX Music.

Volwassenen Theatersport Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Theatersport Workshop

Deze workshop voor jouw groep haal je in huis vanaf 475 euro (inclusief reiskosten).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Dat kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.
Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. Wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Amersfoort.

Reacties

Enkele organisaties die eerder tot tevredenheid de Workshop Theatersport van maX Music boekten zijn Sheraton Amsterdam Airport Hotel, De Efteling (ontwerpafdeling), Zorggroep Crabbehof, Cervix, Loyalty Lab, Seats2Meat Utrecht, Lumenz.

J. Westendorp, Almere:
"De workshopleidster heeft een prima workshop theatersport verzorgd. Ze sloot goed aan bij niveau van de aanwezigen en kreeg de groep enthousiast en in beweging. Meerdere deelnemers hebben na afloop positief gereageerd. Dank voor de samenwerking, het is ons erg goed bevallen!"

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.