Dit team uitje zorgt voor creativiteit

Zoek je een teamuitje dat origineel is en dat jullie teamleden samen iets bijzonders laat beleven?

Bij maX Music vind je een ruim aanbod aan workshops die creativiteit, teamgeest en durf stimuleren.

Muziek, theater, media, creatief; voor ieder wat wils en op iedere gewenste locatie.

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Lees ook onze Blog: Hoe organiseer je een team uitje?

Team uitje met muziek

Wat denk je van een Workshop Gospel Zingen, lekker swingen met je collega’s als een echt Gospel koor.

In een team uitje met een Songwriting Workshop ervaren jullie hoe tekst en muziek samen kunnen komen. Onder professionele begeleiding schrijven jullie je eigen team song.

Natuurlijk kunnen we de song ook opnemen als audio en/of video.

In de workshops Theatersport, Songwriting en Rappen is het daarbij nog eens mogelijk om thema's uit jullie werk op een ludieke manier te laten teruggekomen.

maX Music zet enthousiaste artiesten en kunstenaars in die jullie gedurende de workshop professioneel begeleiden. Lees meer over ons.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Team uitje met theater

Acteerwerk en improvisatie trekt de aandacht, onder meer door televisieprogramma's zoals De Lama's. In de theater workshops van maX Music proberen de deelnemers het zelf, en ontwikkelen ze lef, creativiteit en concentratie.

In de Workshop Theatersport stort de groep zich op onvoorspelbare en grappige theatersportgames. Hierbij staan improvisatie en spontaniteit voorop. 

Tijdens de Workshop Soap Acteren worden in kleine groepjes scènes uitgewerkt en gespeeld. Er is veel aandacht voor emotie, mimiek en personages. 

In de Musical Workshop wordt een scène uit een bekende musical gespeeld en gezongen waarbij het spel en verhaal doorlopen tijdens het zingen.

Team uitje met creatieve workshops

In de Workshop Light Graffiti leert jullie team tekenen met licht waarbij het resultaat wordt vastgelegd door een fotocamera met een lange sluitertijd.

In de Workshop Team Painting maakt de groep onder professionele begeleiding in 2-3 uur een gezamenlijk schilderij. Door de beschikbaarheid van diverse technieken en materialen lijkt alles te mogen, maar samenwerking blijkt heel belangrijk. Zo ontstaat er uiteindelijk een uniek kunstwerk en een vernieuwd groepsdenken.

Verf spuiten op muren of hardboard doe je in de Graffiti Workshop. Zet je eigen piece of tag.

Met zand toveren op magische lichtbakken gebeurt in de Zandkunst Workshop. Vertel het verhaal van jullie team of organisatie met zandtekeningen.

Prijs team uitje

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor onze creatieve teamuitjes.

Dit kan via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De teamuitje workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie plaatsvinden. Wil je liever dat wij de locatie ook verzorgen inclusief catering? Neem contact op, en we proberen een mooi totaalprogramma voor jullie samen te stellen.

Lees ook onze blog '10 tips om je team creatiever te maken'.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.