Nederland houdt van musicals; bezoekersaantallen zijn hoog, en er is een grote verscheidenheid aan producties. Het lijkt wel of iedereen naar Aladdin of Tina is geweest!

In de Workshop Musical leert jullie groep zelf een scène spelen en zingen en bewegen op een typisch musical lied. Voor even zijn jullie zelf de sterren!

Musical Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud Musical Workshop

Musical is een vorm van theater die zang en dans combineert met gesproken dialogen. De emoties en het verhaal zelf worden samengebracht met woorden, muziek, bewegingen en technische aspecten zoals het decor en de belichting.

Grote groepen
Bij grotere groepen deelnemers kunnen we simultaan werken in verschillende ruimtes. Als afsluiting komen de verschillende subgroepen samen om te presenteren, waarbij de verschillende groepsresultaten samen een mini-musical blijken te vormen. Bij de ene groep ligt de nadruk dan bijvoorbeeld op musical/showdance, bij een tweede meer op theater/spel, en bij een derde meer op zang.

...image
...image
...image

Prijs Musical Workshop

Deze workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 475 euro (inclusief reiskosten en btw).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. Wij kunnen jullie ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben in bijvoorbeeld Aalsmeer of Amersfoort.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.