Graffiti letters maken

GraffitiGraffiti is – naast rappen, dj-en, en breakdance - een van de vier verschijningsvormen van de populaire hip-hop cultuur. Het vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en werd populair in de grote steden van Nederland vanaf de jaren '80.

Tegenwoordig kom je graffiti letters op veel plekken tegen in de publieke ruimte, zoals op grote muren, treinen, viaducten en rolluiken van winkels.

Hoe leuk is het om dit zelf ook eens uit te proberen met jullie groep of team in een Graffiti Workshop van maX Music!

Wat is graffiti?
Graffiti is een beeldende kunstvorm waarbij je unieke kunstwerken, muurschilderingen of letters verft met spuitbussen of speciale graffiti stiften. Het zijn vaak korte teksten en afbeeldingen, variërend van tags (korte handtekening) tot pieces (grotere, kunstig uitgevoerde afbeeldingen).

Er is altijd een duidelijke eigen stijl/identiteit te herkennen. Graffiti komt namelijk voort uit het markeren van je territorium en vergt lef, daadkracht en originaliteit. 

Lees ook onze Blog: Alles over Graffiti en hoe kan jouw groep daarmee aan de slag.

Volwassenen Graffiti Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Zelf graffiti tekenen en maken

In een Graffiti Workshop van maX Music leert jullie groep enkele spuittechnieken van een professioneel graffiti artiest. Hiermee kunnen jullie al direct individueel of in teams aan de slag met het zelf tekenen en maken van graffiti letters.

Het eindresultaat is per persoon of team een uniek kunstwerk met graffiti letters dat je mee naar huis mag nemen. Of je hangt het op bij jullie op kantoor.

De Graffiti Workshop draagt bij aan jullie team spirit, maar ook de ontwikkeling van creativiteit, durf, uitdrukkingsvaardigheid en zelfvertrouwen.

Professionele docenten

De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring. We hebben ze zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.

Je bent daarom verzekerd van succes met een Graffiti Workshop van maX Music.

...image
...image
...image
...image
...image
...image
...image

Wie regelt wat?

De workshopleider van maX Music verzorgt de Graffiti Workshop op jullie locatie. Jullie hoeven zelf alleen voor een ruimte te zorgen, bij voorkeur buiten onder een afdak en zoveel mogelijk uit de wind. (bijvoorbeeld een fietsenstalling). Een binnenruimte is ook mogelijk maar alleen als deze zeer goed geventileerd is. 

Zo nodig kunnen we voor het graffiti maken ook verf op waterbasis gebruiken, wat in een binnenruimte nog minder gezondheidsrisico's met zich meebrengt. We hebben zelfs speciale graffiti stiften (airbrush).

De workshopleider neemt alle benodigdheden voor graffiti tekenen mee, waaronder:

  • mobiele, opzetbare wand
  • 3 spuitbussen verf per deelnemer (breed pallet kleuren zodat jullie onderling nog kunnen wisselen)
  • plaat van 80 bij 120 cm per deelnemer
  • handschoenen
  • beschermende kleding
  • stucloper (beschermend plastic voor de vloer)

De Graffiti Workshop beslaat 90 tot 120 minuten, en wordt aan maximaal 30 personen gegeven. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Volwassenen Graffiti Workshop - ook beschikbaar voor Kinderen & Jongeren

Prijs Workshop Graffiti

De workshop Graffiti haal je in huis vanaf 30 euro per persoon, met een minimum totaalprijs van 650 euro (excl. btw).

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.

Bellen is vaak nog sneller (én leuker) op +31 (0)85-2016684.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.