De DJ is een popster

Nog niet zo lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In de Workshop DJ / Mixen maken de deelnemers kennis met een professionele DJ, en leert men hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur. Wie krijgt de groep aan het dansen?

Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud DJ Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte mixer, cd-spelers, versterker en speakers. De deelnemers experimenteren beurtelings met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song. Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee wordt geoefend is het scratchen en spinnen van een song, leuke sound effects, en goede beginnerstrucks om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen. Ten slotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel artiest

De workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een DJ Workshop van maX Music. Lees meer over maX Music.

DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Praktische details

Per workshopronde van 50-100 minuten kunnen er 10-30 deelnemers meedoen.

U als klant zorgt voor een ruimte op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt 1-3 dj-sets en muziek mee. Het aantal deelnemers dat u de workshop wilt laten volgen, beïnvloedt de hoeveelheid apparatuur die we meenemen en daarmee ook de prijs van de DJ Workshop.

DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs DJ Workshop 

De DJ Workshop voor uw groep haalt u in huis vanaf 375 euro.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina. Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Locatie
De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven, maar wij kunnen u ook in contact brengen met enkele locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.