DJ les met jullie groep

Nog niet zo lang geleden waren DJ's anonieme figuren verstopt in een donker hoekje van de discotheek, maar sinds enkele jaren zijn er nu vele DJ's die een sterrenstatus genieten. Het blijkt een kunst om stemming te maken, en grote groepen mensen aan het dansen te krijgen.

In onze DJ Workshop maken jullie kennis met een professionele DJ. Hij of zij leert jullie hoe songs op verschillende manieren door elkaar kunnen worden gemixt met professionele apparatuur.
Wie van jullie krijgt de groep aan het dansen?

Snel boeken of meer info? Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85-2016684.

Weet je het nog niet? Lees eerst onze 10 tips om je team creatiever te maken of bekijk onze andere muziek workshops.

DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Inhoud DJ Workshop

De workshopleider stelt zich voor en demonstreert de groep hoe muziek kan worden gemixt met de meegebrachte mixer, draaitafels en speakers.
De deelnemers experimenteren in tweetallen met het op de maat van de muziek instarten van een tweede song.

Vervolgens is het de kunst om de snelheid van twee songs op elkaar af te stemmen zodat ze nog beter in elkaar overlopen.

Scratchen
Een derde vaardigheid waarmee jullie gaan oefenen is het scratchen en spinnen van een song. Dit zorgt voor leuke sound effects. Tegelijkertijd is en goede beginnerstruc om een overgang te maken tussen twee songs die moeilijk met elkaar zijn te mixen.

Ten slotte worden alle geleerde vaardigheden gecombineerd. Als de andere deelnemers blijven swingen, dan heb je het goed gedaan!

...image
...image
...image
...image
...image

Professioneel DJ

DJ Workshop op locatieDe workshopleider van maX Music is een professioneel, uitvoerend artiest met didactische kennis en ervaring.

De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. Je bent daarom verzekerd van succes met een DJ Workshop van maX Music.

Lees meer over maX Music.

Volwassenen DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Wie regelt wat?

Per workshopronde van 50-100 minuten kunnen er 10-30 deelnemers meedoen.

Jullie als klant zorgen voor een ruimte op de begane grond met de tafels aan de kant. De workshopleider neemt een aantal dj-sets mee, evenals muziek.

Het aantal deelnemers dat je de workshop wilt laten volgen, beïnvloedt de hoeveelheid apparatuur die we meenemen en daarmee ook de prijs van de DJ Workshop.

Volwassenen DJ Workshop - ook beschikbaar voor Jongeren & Kinderen

Prijs DJ Workshop 

De DJ Workshop voor jullie groep haal je in huis vanaf 875 euro excl. btw.

Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave via het korte contactformulier op deze pagina, of uitgebreid op de contactpagina.
Bellen is vaak nog sneller op +31 (0)85-2016684.

Workshop locatie

De workshops van maX Music kunnen in principe op elke locatie worden gegeven. Wij kunnen je ook in contact brengen met enkele locaties waarmee wij goede ervaringen hebben.

Vraag snel informatie aan

Ja, houd mij op de hoogte van:
CAPTCHA
Het volgende veld is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.